ChuckBass yazdı:Arkadaşlar benim power saver ile ilgili bir sorunum var daha önceden vista olan bilgisayarıma xp yükledim ve verdiğiniz driverleri kurdum ancak power saver çalışmıyorum ekran parlaklığımı falan ayarlayamıyorum ve pildeyken çok kısa ömürlü oluyor...Bu sorunun çözümü nedir? ya da alternatif bir program var mıdır?
"Power Saver calismiyorum" diyerek eger yuksek performans modunda calismayi kastediyor iseniz pilinizin kisa sureler gitmesi normal. Dengeli modda bile bilgisayara cok fazla islem yaptirmazken 90 dakika civari ancak calisabiliyorsunuz ki bu konfigurasyonda bir bilgisayar icin normal oldugunu dusunuyorum. Ekran parlakligini ayarlayamiyorum derken FN + (F6 ya da F7) tuslarini kullanarak mi ayarlayamiyorsunuz yoksa guc modu secemediginiz icin bilgisayar kendisi mi ayarlayamiyor? Bu durumda pil ayarlarinda, guc seceneklerinin gelismis kisimindan ekran parlakligini ayarlamayi denediniz mi? Bu ayarlara nasil ulasacaginizi bir kac post once anlatmistim. Bunu da acikca belirtirseniz daha iyi olur. Hoscakalin.