ya saka kardeş ,anlamadım nasıl yapacağımı... yani windows xp 32 bit mi? diğerlerimi? yada hangilerini seçicem.....hiç birini bilmiyorum anlamadım:S:S:SS:size zahmet olacak bi yardım etseniz.yani tek tek ..açıkca ne yapacağımı söleseniz süper olur. yada direk link verseniz ? kusura bakmayın acemiyim....ŞİMDİDEN ÇOK SAĞOLUN, ALLAH RAZI OLSUN...
windows xp kuracaksanız windows xp 32bit olan sürücüyü indirmeniz gerekiyor. Zaten diğer işlemleri konuda yazım. Daha açık nasıl anlatılır bilemiyorum.
- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız. www.notebook.gen.tr
saka kardeş ben bunların hepsini yükledim ama hata verio uyumlu değildir diye... sana zahmet bir yardımcı olsan yani ayarlayıp buraya link koysan ... herşey için teşekkürler ... zaman ayıran herkesten allah razı olsun....
Kusura bakmayın lütfen ama bundan daha açık anlatamam malesef. Herşey gayet açık bence. Eğer bu konuda hala problem yaşıyorsanız lütfen daha tecrübeli birinden yardım alınız.
- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız. www.notebook.gen.tr