Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

Packard bell easynote ml 65 notebook ailesi ve xp sürücüleri

Packard Bell notebook & netbook destek, driver ve bilgi bölümü

Re: Packard bell easynote ml 65 notebook ailesi ve xp sürücüleri

İleti vyperpunk » 07 Nis 2009, 14:14

bluetooth u kurduktan sonra fn + f2 ile açtım broadcomm bluetooth usb diye birşey gördü fakat saka senin verdiğin bütün dosyaları indirdim kurdum olmadı manuel denedim olmadı inf dosyalarını göstermeyi denedim yine olmadı bi çözüm için yardımcı olabilirmisin.
vyperpunk
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti clubvision2 » 23 Nis 2009, 18:20

onur_219 yazdı:saka kardes vediğin ekran kartı bir işe yaramıyor bilgisyara yuklenmiyor uyumlu değil diyor biz zahmet bu konuyla ilgilenirsen ii olur ml65-010tk [alkis]

aynı model bende var.ve saka kardeşin verdiği driver'ı kurdum..ama şöyle bir ayrıntıyı atlıyorsun.bazı driverlar herzaman setup olarak kurulmuyor.aygıt yöneticisine girerek.arama konumu ben seçeceğim diyeceksin.disketi avr diyeceksin.ce c/ deki ati klasöründe driver dosyasının içini göstereceksin.ileri diyeceksin.ve driver kuruluyor.herhangi bir sorun yok şu an.ben denedim.
clubvision2
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti ivyus » 18 May 2009, 11:32

Packard Bell Easynote ML65 29K model laptopuma kurdugum xp driverları.. tam dosya olarak ekledim.

Sadece Bluetooth driveri yok İlk mesajda anlatılan şekilde yuklenirse tamamen çalışıyor. ATI utility software kurulmuyor..ama tüm driverlar çalışıyor.
http://rapidshare.com/files/234310075/Packard_Bell_ML65_Serisi_XP_Driverlari.rar.html
ivyus
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti clubvision2 » 28 Tem 2009, 12:49

bluetooth driver ı aygıtı bulamadı şekline uyarı verebilir..iptal diyerek devam edin..kurulum bitince makinaya reset atın aygıt yöneticisinde soru işareti kalmıyacaktır.broadcom un bu modeller için olan bluetooth driver'ını rapid olarak şuan yüklüyorum bi,razdan paylaşıcam kurulumunu da anlatırım.
clubvision2
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti clubvision2 » 28 Tem 2009, 14:09

http://rapidshare.com/files/260964649/B ... driver.rar ...

arkadaşlar broadcom'un packardbell ml65 serisi notebooklar için olan bluetooth driverı..notebook şu an karşımda ve sorunsuz kurulu.size biraz yardımcı olayım kurulumla ilgili..öncelikle fn+f2 tuşşlarına basarak bluetooth'u açın..setup'a tıklayarak kurulumu yapın..kurulum esnasında bluetooth cihazı bulunamadı diyecek.tamam'a tıklamayın.iptal diyerek kuruluma devam edin.kendisi kurulumu yaparak bitirecek..aygıt yöneticisince hala soru işareti olarak göreceksiniz..makinanınıza bir kere reset atın .driver otomatik olarak faaliyete geçicektir.kolay gelsin.

clubvision2
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti kaamobe » 07 AÄŸu 2009, 13:28

arkadaşlar benım sorunum başka birşey bende battery simgileri çıkıyor v enotebook u her başlattığımda yenı donanım bulundu dıyerek bu hatayı verıyor.. üretici sitesine baktım orgınal vista driverları da uayr sanırım diyerek ama orda yok..sizde de böyle bir problem var mı..
not:bunların dışında bende bu siteye göre xp kurdum ve canavar gibi de çalışıyor emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..
kaamobe
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti kaamobe » 07 AÄŸu 2009, 15:03

yok mu yardım edecek biri ayrıca bluetooth da çalışmıyor bir üst cevapta verilen yöntemi deniyorum aynen o şekilde kuruluyor..aygıt yöneticisinde problem yok ama bluetooth çalışmıyor..aygıt bulunamadı ene dior..

kaamobe
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti bluemagic1903 » 24 AÄŸu 2009, 15:59

bluetooth sorunum var arkadaşlar xp yükledim bluetooth'u aktif hale getiryrm fn+f2 kombinasyonu ile fakat donanımı görmyr ayrıca xp driverlarının arasında ki bluetooth toshiba bluetooth driverini krdğmda görüyr fakat aktif aygıt yok gibi bi uyarı veriyor ne yapmam lasım bluetooth'un arızalı olma durumu varmı?
bluemagic1903
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 24 AÄŸu 2009, 16:12

herhangi bir yerde wireless ya da bluetooth açma düğmesi var mı?
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti bluemagic1903 » 24 AÄŸu 2009, 16:25

ekranın altında wireless tuşu var ama zaten sürekli açık bluetooth ise gördüğüm kadarıyla fn+f2 kombinasyonunda açıyrm fakat donanım bulundu bile demiyor :s başka bi yerde olması mümkün mü ml65 t 015 alet
bluemagic1903
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖncekiSonraki

Packard Bell Notebook