zaferisto yazdı:Ben asusn61vg253dv 64bit windows7 home premium kullanıyorum..xp 32 bit kurmak istiyorum.. anlatığınız işlemleri yaptım sata driverları tanıyan xp cd yaptım ama kurmaya başladığımda E:\i386\winnt32.exe hatası alıyorum ve şöyle diyor : SETUP CANNOT CONTİNUE BECAUSE THE VERSİON OF WİNDOWS ON YOUR COMPUTER İS NEVER THAN THE VERSİON ON THE CD.. sürekli uğraşıyorum yardım edebilir misiniz? çok acil .. kolay gelsin....

uguryıl yazdı:uyumsuz yol algılandı lütfen dosyaların ASCII isimli klasörde olduğundan emin olun masaüstü xp dosya kopyaları Nlite de bu hatayı veriyor bilgisi olan ?

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir
| Kullanım Sözleşmesi
| Gizlilik Beyanı
| 2008 © Notebook.gen.tr
| Tasarım : Yaman Web Tasarım Programlama
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Notebook.gen.tr Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Notebook.gen.tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler bilgi at notebook.gen.tr mail adresi ile iletişime geçildikten sonra en geç 1 (Bir) hafta içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızdan incelenerek, gereken işlemler yapılacaktır.