Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

Sata diskli notebooklara windows xp kurulumu ve sata drivers

Notebook ve netbook'lar hakkında genel konular.

Re: Sata diskli notebooklara windows xp kurulumu ve sata drivers

İleti zaferisto » 26 Mar 2010, 17:12

iaHCI dosyasını seçiyorum ..herşeyi yapıyorum ama cd yi taktığım zman ekrana gelen mavi xp kurulum sayfasında ''XP KURMA'' seçeneği sönük..Yönetici olarak çalıştır diyip tekrar açtığımda kurulum görünüyor tıklayınca ise hata veriyor ve kuruluma başlamadan çıkıyor....Acaba sata driver linkinde mi sorun var ...ilginiz için tesekkür ederim saka...
zaferisto
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: Asus

İleti zaferisto » 26 Mar 2010, 18:58

Ben asusn61vg253dv 64bit windows7 home premium kullanıyorum..xp 32 bit kurmak istiyorum.. anlatığınız işlemleri yaptım sata driverları tanıyan xp cd yaptım ama kurmaya başladığımda E:\i386\winnt32.exe hatası alıyorum ve şöyle diyor : SETUP CANNOT CONTİNUE BECAUSE THE VERSİON OF WİNDOWS ON YOUR COMPUTER İS NEVER THAN THE VERSİON ON THE CD.. sürekli uğraşıyorum yardım edebilir misiniz? çok acil .. kolay gelsin....
zaferisto
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti uguryıl » 27 Mar 2010, 02:04

uyumsuz yol algılandı lütfen dosyaların ASCII isimli klasörde olduğundan emin olun masaüstü xp dosya kopyaları Nlite de bu hatayı veriyor bilgisi olan ?
uguryıl
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: Fujitsu-Siemens

İleti bycarismacocuq » 27 Mar 2010, 14:29

Şu en sonda xp cdsini yazdırmadan şunları diye başlık atmanız yani o başlığı oraya atmanız manasız olmuş.İnsanlar şüphe içerisinde oluyor.Yazdırdıktan sonra onları okumamızın bize ne yararı olabilir ki ???
bycarismacocuq
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: Sony

İleti saka » 27 Mar 2010, 16:12

zaferisto yazdı:Ben asusn61vg253dv 64bit windows7 home premium kullanıyorum..xp 32 bit kurmak istiyorum.. anlatığınız işlemleri yaptım sata driverları tanıyan xp cd yaptım ama kurmaya başladığımda E:\i386\winnt32.exe hatası alıyorum ve şöyle diyor : SETUP CANNOT CONTİNUE BECAUSE THE VERSİON OF WİNDOWS ON YOUR COMPUTER İS NEVER THAN THE VERSİON ON THE CD.. sürekli uğraşıyorum yardım edebilir misiniz? çok acil .. kolay gelsin....

Sanırım nasıl format atılacağını ve xp kurulacağını bilmiyorsunuz.
İşletim sistemleri forumuna bakınız lütfen.

- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti aercin » 27 Mar 2010, 17:26

uguryıl yazdı:uyumsuz yol algılandı lütfen dosyaların ASCII isimli klasörde olduğundan emin olun masaüstü xp dosya kopyaları Nlite de bu hatayı veriyor bilgisi olan ?

CD deki dosyaları bilgisayarınıza attığınız klasör ismiyle ilgili sorununuz var. Türkçe karakter, boşluk vs. kullanmayın. küçük harfler olsun, boşluk ve türkçe karakter olmasın..
aercin
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti aercin » 27 Mar 2010, 17:32

Intel chipsetli kendi laptopumda başarılı oldum herhangi bir sorunum yok. Merak ettiğim şey şu: Farklı bilgisayarlara format atıyorum. Bütün chipsetleri aynı yöntemle tek bir cd ye entegre etsem sorun yaşar mıyım?

aercin
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti uguryıl » 27 Mar 2010, 22:00

xp kurulumunda alınan hata ; ''netman.dll.ole , netshell.dll.ole '' xp kurulumu yapılamadı.Sorum şu hata xp de mi sata driverlar da mı ? Şimdiden teşekkürler.
uguryıl
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 27 Mar 2010, 22:43

%99 xp cdsinde sorun vardır.
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti uguryıl » 28 Mar 2010, 19:59

fujıtsu sıemens amilo pa 2548 intel cip set xp kuruldu ancak açılışda mavi ekran sorunum bu konu dışı :) yeni konu açmam gerekiyor veya ilgili konularda aramam yapmam gerekiyor değil mi ? saka kardeşim :) teşekkürler
uguryıl
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖncekiSonraki

Notebook Genel