Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

Regedit yardım Lütfen

Notebook ve netbook'lar hakkında genel konular.

Regedit yardım Lütfen

İleti berk eren » 12 Mar 2008, 22:49

Merhaba arkadaşlar hp notebookuma vıstadan xp yaptım..biraz araştırma yaptım.çalıştıra Regedit yazınca bazı ayarlamalar ıle xp nın acılısı kapanısı hızlanıo,ram performansı artıyor vs gıbı seyler ıle karsılastım..bızzat kendım uyguladım sonucu ıyı yanı kısmen hızlandı bılgısayar..ama bazı arkadaslarım regedit ıle oynamanın sakıncalı oldugunu soyledıler..acaba ben nasıl bısı yaptım mı tehlıkelı mı regedıt ıle oynamak fıkırlerınız paylasırsanız cok memnun olucam esenlıkle kalın
berk eren
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Regedit yardım Lütfen

İleti The Wind » 12 Mar 2008, 22:53

Çok geniş bilgiye sahip değilseniz regeditle oynamak pek iyi değildir ama donanımla bir alakası yoktur,birşeyleri bozsanız bile format atıp düzeltebilirsiniz..Şimdi bir sorununuz yoksa sonradan birşey olacağını düşünmüyorum.
Lütfen özel mesajla yardım istemeyiniz.Site kuralları için tıklayınız.
TOSHIBA A200-1AH//PEUGEOT 207 1.6 HDI Premium 90bg
Kullanıcı avatarı
The Wind
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti berk eren » 12 Mar 2008, 23:39

çok teşekkür ederım size..su anda bı sorun yok ama ılerde nolur bılmıorum tabıkı...bişein orıjınallıgını bozmamak lazım ama işte...anlıosunuzudr benı ;)
berk eren
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti The Wind » 12 Mar 2008, 23:42

berk eren yazdı:çok teşekkür ederım size..su anda bı sorun yok ama ılerde nolur bılmıorum tabıkı...bişein orıjınallıgını bozmamak lazım ama işte...anlıosunuzudr benı ;)

Oradaki birşeyleri silmedikten sonra sorun oalcağını sanmıyorum ama dediğim gibi bi sorun olursa çözümü sadece format atmak...
Lütfen özel mesajla yardım istemeyiniz.Site kuralları için tıklayınız.
TOSHIBA A200-1AH//PEUGEOT 207 1.6 HDI Premium 90bg
Kullanıcı avatarı
The Wind
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti berk eren » 12 Mar 2008, 23:59

yok yok bısı sılmedım sadece cok ufak degısıklıkle o kadar... ben de sorun olucagını sanmıorum...umarım olmaz cok teskkur ederım ılgılendıgınız ıcın....

berk eren
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti gsbasar » 13 Mar 2008, 11:56

format, driverlar, programlar, updateler filan saatlerce ugrasmamak ve sistemi diledigin gibi kurcalayabilmek icin backup almani oneririm. ;)

tavsiyem acronis, windows system state ve registry backupidir. herhangi biri, istisnalar haric cogu durumda yeterli olur.

kolay gelsin :)
--
MCP, MCSA+M
gsbasar
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook Genel