Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

Notebooklar için yüz tanıma programı ( xp ve vista )

Notebook ve netbook'lar hakkında genel konular.

Re: Notebooklar için yüz tanıma programı ( xp ve vista )

İleti ömerson » 28 Kas 2008, 12:03

Program Bilgisayar karşısında iken siz farkında olmadan bilgisayarınızın açılmasını sağlıyor.Ayrıca şifre girmek zorunda kalmıyorsunuz.
Köpeğinizin filanda siz olduğunu sanıyorsa program bunu hassasiyeti artırarak engtelliyebilirsiniz.Bence program ilk deneyimlerime dayanarak başarılı.
Ancak zaman zaman "windows + l" yaparak bilgisayarı bırakıp giden birisiyim, "windows + l" yaptığınnızda bilgisayar başında hala siz varsanız otomatik tekrar login oluyor.Siz yoksanızda sizi bulmaya çalışıyor, uğraşıyorda uğraşıyor...Bunu çözesemezsem kullanamayacağım gibi gözüküyor.Ayarlarında bunu engelliyici bi şey varsa belirtin ltfen.
Ben "windows + l" yapmıyorum diyorsanız da sorun değil tabiki.

Sonuç olarak yazılmış bir program var ve ücretsiz.Ve bu programı laptop satıcıları reklam için kullanıyorlar, fiyatını faturaya yansıtıyorlar..Bence bunu daha dikkatli değerlendirmek lazım.Ufak tefek aksaklıklardan ötürü çamur atmak yerine faydalı kısımlarından yararlanmak daha akıllıca olur.. [bravo]

Paylaşım için teşekkürler
ömerson
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti exclusiveman » 28 Kas 2008, 12:38

sevgili arkadaslar

bende de "failed to get data from camera the camera may not have been plugged preoccupied" sorununu verdi. acaba toshiba notebooklarin bir cogunu desteklemiyor mu yoksa yapilmasi gereken baska bir islem mi var?

yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
exclusiveman
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti colibasil » 28 Kas 2008, 13:04

ilk görüntüden sonra saçlarım uzadığında beni tanıyabilecek mi?
Kullanıcı avatarı
colibasil
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 28 Kas 2008, 13:34

ziy@ yazdı:arkadaşlar ben programı kurdum .fakat şifre istiyor yüklemek için....msn adresimi yazıyorum yardım edersenız sevinirim...

site_kurucusu@hotmail.com

size windows şifrenizi soruyor olabilir. Şifreyi yazacaksınızki yüzünüzü tanıyıp windowsa girebilsin.
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti MeTaLgEaR » 28 Kas 2008, 13:45

F3SR-200DR ASUS laptop kullanıyorum. yüzümü tanıtıyorum ve yeniden baslayınca kamera çalışmayı kesiyor prog. kaldırınca kameram çalışıyor. bunu nasıl düzeltebilirim acaba

MeTaLgEaR
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti optimis_tr_anger » 28 Kas 2008, 14:17

tanımadığı zaman ne oluyo, tanımazsa yada bi başkası kullanırsa şifreyle açabiliyormuyuz??
optimis_tr_anger
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti cansizoglu » 28 Kas 2008, 14:46

arkadaşlar zip şifrise nedir ..bulamıyorum yada körüm

cansizoglu
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti beyazayeb » 28 Kas 2008, 15:10

programı laptopa kuramadım korkudan açılmaz felan die:)
masa üstü pc ye kurdum ama ilk önce yeni bir kullanıcı hesabı oluşturdum admin hesabınada şifre koydum oluşturduğum yeni hesabada aynı şifreyi koydum programı yükledim yüzümü tanıttım..
bilgisayarı yeniden başlattım ilk önce yanlış şifre die hata verdi sonra yüz taraması yapmaya başladı kabul etti ancak yaklaşık 1 saattir kişisel ayarlarımı yüklüyor..
galiba sorun çıktı..
yardımcı olursanız çok sevinirim
tÅŸkr ederim..
BeyaZayeB
Kullanıcı avatarı
beyazayeb
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti sempatimm » 28 Kas 2008, 17:00

saka sen bi harikasın çok tesekkür ederim çok güzel bi program
sempatimm
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti alperxgulx » 28 Kas 2008, 17:09

...ellerine saglik....ben HP kullaniyom....denedimm we super calisiyoo.....
alperxgulx
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖncekiSonraki

Notebook Genel