bolge 1: forumlar

Format atamiyorum lutfen yardim

Notebook ve netbook'lar hakkında genel konular.

Format atamiyorum lutfen yardim

İleti Nevermind » 10 Ekm 2009, 17:28

Arkadaşlar bilgisayara format atmak istedim beyaz sayfada kırmızı ERROR yazısı çıktı ve bilgisayar bozuldu servise götürdüm format atıp bana geri verdiler şimdi bi daha format atmak istiyorum ama yaparsam bozulucak(bi kaç kere oldu)
Bana solediler ki senin bilgisayarda format amak için HDD çıkarıp dışarıda format atmak gerekiyor.Bununla alakalı bana yardım ede bilir misiniz?Ne yapmalıyım ben şimdi?:
Nevermind
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 5
Kayıt: 10 Ekm 2009, 14:36
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 0

Re: Format atamiyorum lutfen yardim

İleti saka » 10 Ekm 2009, 18:17

hata mesajının ne olduğunu bilmeden yorum yapamayız.
Notebook, laptop, netbook
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İleti: 19909
Kayıt: 31 Tem 2007, 10:00
Konum: istanbul
Ettiği Teşekkür: 88
Aldığı Teşekkür: 117
Notebook markası: Asus

Re: Format atamiyorum lutfen yardim

İleti Nevermind » 10 Ekm 2009, 18:52

hata mesaji sadece beyaz sayfada kirmiz error olarak gelio ben de anlamadim ki :S
bide ben disarida nasi format atabilirim onu sormustum kardes
Nevermind
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 5
Kayıt: 10 Ekm 2009, 14:36
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 0

Re: Format atamiyorum lutfen yardim

İleti saka » 10 Ekm 2009, 20:43

diski herhangi bir notebooka takacaksınız. Normal bir şekilde format ve işletim sistemi kuracaksınız. Sürücüleri kurmayıp diski çıkarıp kendi notebookunuza takacaksınız.
Notebook, laptop, netbook
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İleti: 19909
Kayıt: 31 Tem 2007, 10:00
Konum: istanbul
Ettiği Teşekkür: 88
Aldığı Teşekkür: 117
Notebook markası: Asus

Re: Format atamiyorum lutfen yardim

İleti baalpteor » 13 Ekm 2009, 22:23

Dostum aynı olay bi ark ımdada oluyordu.Sanırım adamlardan kaynaklanıyor.Servis biş yapıyor onların dışında windows kuramadık.uyuz oLdum ne yol warsa denedik.burdaki bi kaç usta war onlarda yapamadı.Yinede saka yı dinLe sen ama kendin kurmasan nooLcak :D bırak ztn kurmuşlar..

baalpteor
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 34
Kayıt: 29 Ağu 2009, 19:54
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 1

Re: Format atamiyorum lutfen yardim

İleti Nevermind » 14 Ekm 2009, 01:24

Şimdi geceler yatmıyorum bilgisayarla uğraşıyorum hep herkes için ben format attım ama kendi işimi kendim beceremiyorum bi anlasam nası bişi olduğunu error code falan gelse anlicam sadece error yaziyo çok uyuz oldum ona
Nevermind
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 5
Kayıt: 10 Ekm 2009, 14:36
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 0

Re: Format atamiyorum lutfen yardim

İleti blackblood » 19 Ekm 2009, 17:14

Arkadaşım notebook asus galiba.
Bahsedeceğim işlemleri yap büyük bir ihtimal düzelir.
önce f9 ile recoveryden format atmayı dene olmazsa başka bir işletim sistemi kurarken xp veya vista hdd bölümleme bölümünde
bütün hddyi sil ve sonra tekrar orjinal cdleri ile kurulum yap.

blackblood
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 2
Kayıt: 10 Oca 2008, 15:37
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 0


Notebook Genel

 


  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Gösterim
    Son ileti

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 4 misafir