Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

Bütün notebooklar için Ati ekran kartı sürücüleri

Notebook ve netbook'lar hakkında genel konular.

Re: Bütün notebooklar için Ati ekran kartı sürücüleri

İleti saka » 06 May 2010, 22:29

Bu yeni notebooklarda aynı anda hem tümleşik hem de harici ekran akrtı olabiliyor.
Bundan dolayı karışıyor sanırım.
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti oZquR26 » 14 Haz 2010, 03:03

Dostum benim Toshiba Satellite A210 marka Windows Xp Profesyonel 32 bit dizüstüm var fakat http://www.driverheavendownloads.net/ati.htm bu adresten verdiğin hiçbirşeyi uyduramadım. ekran kartımda müthiş müthiş sorunlar var. bilgisayarımı atsam daha iyi yani. hiçbir şekilde oyun falan oynayamıyorum. lütfen bana yardımcı oLurmusun.. cevabını 4 gözle bekliyorum..

ekran kartı : ATI Radeon Mobility HD 2600

http://img80.imageshack.us/img80/355/19313453.jpg

iÅŸletim sistemim : Windows XP Profesyonel 32bit

http://img17.imageshack.us/img17/8537/69498742.jpg

yardımcı olursan çok ama çok sevinirim..
oZquR26
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: Toshiba

İleti ib.kara » 15 Tem 2010, 15:15

arkadaşlar merhabalar.Ati mobility radeon hd5470 kendi sitesinden aradığımda nb üretici sayfalarının linkini veriyor.? kesinlikle yok? yardım edermisiniz?
ib.kara
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 16 Tem 2010, 20:18

Şuradaki sürücü işinizi görmesi lazım.
notebook_driver/201/ATI-Mobility-Radeon-HD-Graphics-Driver-XP.html

Kurulum sırasında sürücüleri c diskine açabilir, gerekirse sürücüyü güncelle diyerek kurunuz.
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti ayberg_73 » 23 Tem 2010, 18:05

ARKADAŞLAR HP DV-6 SERİSİ TÜM HP LER İÇİN EĞER PİLDEYKEN BİLGİSAYARINIZ YAVAŞLIYORSA ŞU KONUYA BAKMANIZ FAYDALI OLUR

MODELLER DV-6 1149ET 1120ET 1125ET 1130ET 1100ET VS BU MODELLERDE FİŞTEYKEN SORUN YOK PİLDEYKEN BİLGİSAYAR ACAYİP YAVAŞLIYOR...

LİNK hp-notebook-f5/hp-dv-6-serisi-pildeyken-yavaslamasin-ati-modifiye-1149et-t12121.html

ayberg_73
Yeni Üye
Yeni Üye

Önceki

Notebook Genel