Edit: Tamamdır sorunu hallettim gerçi bu kadar uğraşacağıma vista yı ve xp yi kaldırıp önce xp sonra vista kurardım ya neyse

Lagenti yazdı:arkadaşlar vistabootpro yu ben indiremedim ndiren arkadaşlar bi gönderseniz... msn: y_sahan@yahoo.com
yada link verseniz de olur.

officer yazdı:Merhaba ;
öncelikle bu çok değerli değerli bilgileri bizimle paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.
ben Asus F3sv240 dr model laptopuma yeni kavuştum.herkes gibi bende çift işletim sistemi kurmak istiyorum.
windows xp yi güzelce kurup driver ları tanıttım.daha sonra vista boot ile vistaya geçtim ama easybcd programı ile başlangıçta boot menüsünü açılmıyor.hiç sormadan vista açılıyor.
resimde Xp için U diskine bakıyor gibi gözüküyor.son 3 saattir bununla uğraşıyorum.herşeyi en baştan tekrar kurup denedim ama hala aynı hatayı veriyor.Belki yardımcı olabilirsiniz.

hsandmanm yazdı:Arkadaşlar ben de çift işletim sistemiyle kullanmak istiyorum, a200 1vl' ye XP yükleme başlığındaki herşeyi indirdim, sata destekli XP cd' si de hazır. Ama başlangıçta cd'den çalıştırdığımda kendi kendine yüklemeye başladı ve bir süre sonra mavi ekran verdi. Acaba bu XP' yi, hdd'nin vista kurulu olmayan bölümüne nasıl kurabilirim? (Herkes D bölümü demiş ama benim bölümüm E olarak geçiyor) Biraz işletim sistemi yükleme cahiliyim, kusura bakmayın.
Şimdiden teşekkürler, saygılar...

Bu forumu görüntüleyenler: Yahoo [Bot] ve 1 misafir