Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

Ati sata sürücüleri ve sata disk sorununa çözüm yöntemi

Notebook ve netbook'lar hakkında genel konular.

Re: Ati sata sürücüleri ve sata disk sorununa çözüm yöntemi

İleti Caner_Viyana » 02 Haz 2010, 22:51

Vatana selamlar öncelikle ben austira viyanda sizden yardim istiyorum kulandigim pc HP Pavilion dv5-1025eg Entertainment Notebook-PC serisi ilk aldigimda üzerinde windows vista vardi ve aldigim 5 gün isinmaya ve kasamaya basladi orjinal windows vistayi silip windows 7 yukledim bu isinamsi kesildi windows 7 pcyi kasiyor ne etikse xp yukleymedik 75 adet cd ve dvd sidileri aldim internete ne kadar sata entegreli cdler varsa indirip cdye yaktim ne etimse xp kuramadik almanca arapca ingilizce farsinzca ve ne kadar xp cdleri varsa entegre edilmisi indirdim cdye yaktim olmadi en sonunda bu forumda tarif edildigi gibi gereken dosiyalari indirip xp cdsi yaptim gene kuramadik ben bu ulkede ögreciyim okul masrafimi ve giderlerimi kendim karsilyiorum herhangi bir b.sayar teknik servisine götürdüm 150 euro istediler bende ögreci oldugum icin bunu verecek gücte degilim HP Pavilion dv5-1025eg Entertainment Notebook-PC aldigimda beri derslerim geriledi uzerindeki sistemden dolayi sevgili kardeslerim biri allah rizasi allah sevgisi icin bana el uzatsin en sonunda bu pcyi atese verip yakacam hem derslerimde gerileidm hemde benim zamanimi cok aldi 3 aydir bu xp kurulum nedeni ile 70 tane cd xp yulkledim indirmedigim sey kalmadi biri eger gönülü olarak pcme girip benim su alnet olasi P Pavilion dv5-1025eg Entertainment Notebook-PC icin satasi bulupta cdye nLite entegre ederse beni buyuk bir derten kurtaracaktir inankinki artik canimda bezdirti pcm gönülü kardesler msn robin_wien@hotmail.com dur yardimci oalcak arkadaslar teamwiver üzeri pcme girip cd yapabilir lütfen ne olur kurtarin beni bu pcden
herkese selamlar selam ve dua ile
Caner_Viyana
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: HP

İleti saka » 03 Haz 2010, 13:18

ilk sayfadaki sürücüler ve 6. maddenin anlatımı güncellenmiştir.
Tekrar dener misiniz.
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti Caner_Viyana » 03 Haz 2010, 20:47

kardes ben sorunumu dilr getirdim yeterince rica ediyorum sadece
Caner_Viyana
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti evrim0626 » 15 Haz 2010, 12:11

arkadaşlar bende de aynı model l300-1a3 var ve burdan atiyi indirip service pack3 lü cd me entegre ettim yine mavi ekrana düştü dünden beri uğraşıyorum lütfen yardımmmmm
evrim0626
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: Toshiba

İleti saka » 18 Haz 2010, 14:02

evrim0626 yazdı:arkadaşlar bende de aynı model l300-1a3 var ve burdan atiyi indirip service pack3 lü cd me entegre ettim yine mavi ekrana düştü dünden beri uğraşıyorum lütfen yardımmmmm

Bu notebook ati değil intel çipsetli anakart kullanıyor. Dolayısı ile yanlış sata sürücülerini eklemişsiniz.

Şu konudaki sürücülerle işlem yapmanız lazım.
notebook-genel-f24/sata-diskli-notebooklara-windows-xp-kurulumu-ve-sata-drivers-t18.html

- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti CeYTeCH » 19 Haz 2010, 15:38

Teşekürler yararlı bir bilgi
CeYTeCH
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti Mucoretti » 09 Eyl 2010, 01:45

Arkadaslar merhaba;
öncelikle Saka kardesim Allah razı olsun senden.Tek seferde oldu.:)Arkadaslar ben bu yazılanların hepsini tek tek uyguladım hatta işletim sistemi cd si Windows XP Service Pack 2 (SP2)'idi.Tek seferde oldu.Siz bir hata yapıyor olabilirsiniz yılmayın defalarca deneyin...

Mucoretti
Yeni Üye
Yeni Üye

Önceki

Notebook Genel