Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

Ati sata sürücüleri ve sata disk sorununa çözüm yöntemi

Notebook ve netbook'lar hakkında genel konular.

Re: Ati sata sürücüleri ve sata disk sorununa çözüm yöntemi

İleti gasap » 05 Kas 2009, 21:30

hayır kardeşim senin verdiğin linkten bi şey çıkmıyor
1270st için kulladığım raıd surucusunun tam lınkı bu
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/ ... 40.127.zip
gasap
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 07 Kas 2009, 19:38

gasap yazdı:hayır kardeşim senin verdiğin linkten bi şey çıkmıyor
1270st için kulladığım raıd surucusunun tam lınkı bu
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/ ... 40.127.zip

Zaten ikisi de aynı dosya ancak ati her nedense dışarıdan direk link verilmesini engellemiş.
Bu arada bizim ilk mesajda verdiğimiz sürücülerde bu dosyalar zaten.
Siz işlemi tam olarak nasıl yapmıştınız? x86 klasörünü mü yoksa içindeki tek dosyayı mı gösterdiniz?
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti 47serdar47 » 13 Arl 2009, 19:36

kardeş sen bu sata disk sorunun çözdüysen bana da yardımcı ol ben ne kadar yapıyorum olmuyor benim msn : murat_2247@hotmail.com yardımcı olursan sevinirim
47serdar47
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti laciverta » 10 Oca 2010, 18:04

arkadaslar simdi ben nLite ile guncelleme ve driverlerii yukleyip oyle de denedim ama yine windowsu nereye kurmak istememin istenilecegi yere gelince herhangi bir disk alani bulunamadi diyor!!

ikinici benim laptopum icin gerekli olan disk alani driveri exe uzantili pc de ve bunu cd ye nLite ile entegre edemedim!! lütfen biri yardim etsin bu isin üstesinden nasil gelecegim?

Bilgisayarin markasi ve modelini yaziyorum belki daha aciklayici olur:

Toshiba satellite l300d-21q
amd sempron ATI
suan vista yüklü ama acilmiyor oda

anakart ve diger sistem özeliklerinden anlamadigim icin yazamam

ama disk alani icin bios tan baktigimda karsisinda : cd/dvd TSSTcorp CDDVDW TS-L633A yaziyor

hardisk icin ise : HDD fw_to02_os2008108a bu yaziyor

simdi bende en sondaki iki tane harddisk ve disk icin driver aradim netten iki tane indirdim ama exe uzantili bunlari Nlite ile cd ye yazdiramiyorum denedim ama almadi! lütfen biri yazsin nasil olacak bu is ?
laciverta
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 10 Oca 2010, 19:12

ilk sayfadaki sata sürücüleri ile ilk mesajdaki işlemleri aynen yapmayı deneyiniz.

- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti laciverta » 10 Oca 2010, 21:01

denedim aynisini yaptim zaten!
laciverta
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti ua_erhan38 » 10 Åžub 2010, 09:25

AMD ACHI Compatible RAID Controller-x86 Platform arkadaslar bende bu gelmiyor program da lütfen ama lütfen acil yarım edinnnnnn

ua_erhan38
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: HP

İleti nosferatu84 » 26 Åžub 2010, 07:26

Açılan pencerede " AMD ACHI Compatible RAID Controller-x86 Platform" satırını seçin ve tamam'a basın
bende bu bölüm cıkmadı ama bi sorun olur mu?
nosferatu84
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: Toshiba

İleti SaPKaLi » 05 Mar 2010, 20:24

selam kardes hersey güzel anlatilmis ama ben entegre etikten sonra hala mavi ekran hatası alıyorum konuda anlattıgınız AMD ACHI Compatible RAID Controller-x86 Platform secenegi yok.yani ahcix86 entegre ediyorum ve değişiklikler kaydedilsinmi diyor evet diyorum ve 3.ci oluyor bu hala mavi ekran hatası alıyorum.suan vista kurulu ve sorunsuz çalışoyor xp ye nasıl çeviricem hala çıkaramadım yardım edermisiniz ltf
SaPKaLi
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti kentcafe09 » 24 Mar 2010, 15:22

ua_erhan38 yazdı:AMD ACHI Compatible RAID Controller-x86 Platform arkadaslar bende bu gelmiyor program da lütfen ama lütfen acil yarım edinnnnnn

Arkadaşlar bu bendede gelmiyordu sızın ıcın rapide attıgımı hedef gosterırsenız bu secenek sunuyor lınkı forumdakı arkadasın yazdıgı yerden ındırerek upload ettım

http://rapidshare.com/files/367573157/W ... 7.zip.html
kentcafe09
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: Sony

ÖncekiSonraki

Notebook Genel