siz hangi işletim sistemini (32bit mi 64bit mi) kurdunuz? Hangi sata sürücüsüyle birleştirdiniz?

saka yazdı:hp bölümünde everest iel aldığınız donanım raporunu ekleyerek konu açınız.
ati için herhangi bir çipset sürücüsüne ihtiyaç yok. sata sürücülerini eklemek yeterli.
Ve evet 32bit kuracaksanız 32bit sata sürücülerini eklemeniz lazım.

saka yazdı:xxjackxx yazdı:arkadaşlar Acer Aspire 5536 5536G laptoplar için burada verilen sata driverları hatalı.Amd M780G chipset için sata driverı indirin.onu koyun cde ye oluyor.benim denemediğim nane kalmadı en son bu şekilde kurdum...
driver buradan raid surucusunu indirin. ; http://game.amd.com/us-en/drivers_chipset.aspx
indirdiğiniz dosyayı Nlite ile entegre edin ve en önemlisi entegre edeceğiniz xp nin temiz olması yani daha önceden içine başka sata driver ı entegre edilmemiş olması. Son olarak bide şuna dikkat edin.kurarken restart edebilir yılmayın devam edin kuruyor xp yi.
Uyarı için teşekkürler. söylediğiniz sürücüyü sitemize de ekledim. isteyenler şuradan indirebilirler.
notebook_driver/130/Ati-sata-driver-for-SB7xx-series.html

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir
| Kullanım Sözleşmesi
| Gizlilik Beyanı
| 2008 © Notebook.gen.tr
| Tasarım : Yaman Web Tasarım Programlama
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Notebook.gen.tr Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Notebook.gen.tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler bilgi at notebook.gen.tr mail adresi ile iletişime geçildikten sonra en geç 1 (Bir) hafta içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızdan incelenerek, gereken işlemler yapılacaktır.