Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

arkadaşlar lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim

Notebook ve netbook'lar hakkında genel konular.

arkadaşlar lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim

İleti itaylan » 29 Mar 2008, 12:43

arkadaşlar lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim msn de görüşme yaparken kamera beni ter gösteriyor baş aşağı önce phılıps aldım sinirden gittim creatıve aldım oda aynı bildiğim herşeyi denemdim olmadı bi fikri olabn varmı
itaylan
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: arkadaşlar lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim

İleti saka » 29 Mar 2008, 13:10

Konu başlığını konu ile ilgili bir şekilde düzeltmenizi rica ediyoruz.
Kod: Tümünü seç
# Gönderilecek konuların başlıkları içerikleriyle alakalı olmalıdır. "Yardım, çok acele yardım..." gibi yazılar içeren konu başlıkları yazmamaya özen gösterin. Sonuçta hepimizin soru(n)ları önemli ve bir an önce çözüm beklemekte.

# Başlıkları yazarken başlıktan önce tek kelimelik bir açıklayıcı yazmaya özen gösterin. Örneğin yardım istiyorsanız mesaj başlığınızı şöyle başlatın: "[YARDIM] Asus F3sv kamera driver". Açıklayıcı bir bilgi veriyorsanız: "[BİLGİ] Asus f3sv'nin xp driverları burada", şeklinde ifadelerin kullanımı gereksiz zaman kaybını önler.
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

Re: arkadaşlar lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim

İleti berk eren » 29 Mar 2008, 18:52

vallahı pek bı fıkrım yok ama ılgınc bı durum yahu..at formatı gıtsın : )
berk eren
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook Genel