Toshiba Windows 7 ses hizmeti sorunu

Konu, 'Toshiba Notebook' kısmında Soull3ss tarafından paylaşıldı.

  1. Soull3ss

    Soull3ss New Member

    Merhaba arkadaşlar öncelikle.Forumda çok aradım sorunumu çözebilirmiyim diye fakat bir türlü üstesinden gelemedim.

    Bende Toshiba Satellite A300 15b serisi var.Uzun süredir Vista kullanıyordum.Yaklaşık 3 gün öncede Windows 7 ye geçiş yaptım.Herşey çok güzeldi çünkü toshibanın kendi official sitesindeki driverları indirip güzelce kurdum.Hiçbir sorunla karşılaşmadım bu zamana kadar ve gerçekten Win 7 , Vistaya göre çok daha hızlı.Gelelim benim sorunuma.Kurduğum gün sesle ilgili bir sıkıntım yoktu.Ancak bugün kalktığımda lap top u açtım ve şu sorunla karşılaştım.Ses tamamiyle yok.Zaten simge durumundaki her zaman çalışan hoparlör ikonunun üzerindede çarpı işareti var.Sorunu internette bu saate kadar araştırdım fakat olumlu bir kanı elde edemedim.

    İkonun üzerine geldiğimde "Ses Hizmeti çalışmıyor." diyor.Aygıt yöneticisinden baktığımda ses le ilgil herşey tanımlı gözüküyor.Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim. [bravo]
     
  2. algebraz

    algebraz New Member

    bu sorunu ben de yaşıyorum..

    toshiba satellite u300-10M
    win7 64bit yükledim..
    arkadaşın yaşadığı aynı sorunu yaşıyorum..

    bir açılıyor
    bir açılmıyor..

    ???
     
  3. oguzcolak

    oguzcolak New Member

    Arkadaşlar bu sorunun aynısı bendede var ses bi çalışıyor bi çalışmıyor. geçenlerde bi teknoloji sitesinde rast geldim windows 7 de bazı notebook modellerinde sesle alakalı işletim sisteminden kaynaklı sorun varmış microsoft bu yüzden 1-2 ay içinde windows 7 Service pack 1 i yayımlayacak. Bu problem Sp1 le çözülcekmiş . duyrulur ;)
     

Sayfayı Paylaş