Toshiba Satellite L40-139 PSL40E laptop hakkında herşey

Konu, 'Toshiba Notebook' kısmında saka tarafından paylaşıldı.

  1. ua_raul

    ua_raul Yeni Üye

    Ayrıntılar => Aygıt Kopya Kimliği seçeneğinde çıkan kodlar aşağıdadır.

    PCI\VEN_168C&DEV_001C&SUBSYS_7128144F&REV_01\4&23C6FC68&0&00E1

    Bir de şunu bilmenizde yarar olduğunu düşünüyorum. Atheros AR5006X driver ını yükledim. Herhangi bir kablosuz ağ bulamadı öncesinde. Sonra Pc yi kapattım bir süre için, tekrar açtığımda wireless ışığı yanmamasına rahmen ağları buldu ve bağlanabildim. Tam oldu diye sevinirken wireless switch tuşunu Off konumuna getirdim hemen arkasında On yapmama rahmen açılmadı. Işığı da hiç bir şekilde yanmıyor. Üstelik Pc ye reset atınca da açılmıyor, yani Pc yi tamamen kapatıp wireless swtich On konumunda iken açmam lazım ki wireless etkin bir şekilde çalışsın. Kartta sorun olduğunu sanmıyorum çünkü 1-2 saat sıkıntı çıkarmadan en hızlı şekilde nette dolaştım. Switch de aynı şekilde, On konumda iken Pc yi açınca bağlanabiliyorum. Kesinlikle driver la ilgili bir sorun eminim.
    Xp driver ında bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Çünki bu pc Vista çıkışlıydı ve o zamanlar hiç bir sıkıntısı yoktu wireless la ilgili. Toshiba nın Pc leriyle verdiği Ürün kurtarma cd sini aramaya başladım(Bu Pc için olanını). Bu konuda da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Teşekkürler.
     
  2. saka

    saka Admin Yetkili Kişi

  3. ua_raul

    ua_raul Yeni Üye

  4. fattisi

    fattisi Yeni Üye

    Merhaba. Benim bilgisayarımın modeli tam olarak Satellite L40-139 PSL40E-02R027TE. Ses sürücüsü ile ilgili bütün yazılarınızı okudum ve defalarca dikkatli bir şekilde uyguladım. Ancak 2 haftadır sorunu halledemedim. Verdiğiniz bazı linkler kırık belki de çözüm orada ama ulaşamıyorum işte. Bana yardımcı olabilir misiniz?
     
  5. saka

    saka Admin Yetkili Kişi

    tam olarak hangi linkler kırık?
     
  6. fattisi

    fattisi Yeni Üye

    Verdiğiniz driver listesindeki 'Ses kartı sürücüsünü' indiremiyorum.
     
  7. fattisi

    fattisi Yeni Üye

    Format attım. Sırasıyla driverları kurmaya başladım. Ses sürücüsünde takıldım yine. Link ölü ancak realtek 2.16 yı bulup bi yerden indirdim. Ama malesef ömer ile tam anlamıyla aynı sorunu yaşıyorum. Realtekin neredeyse bütün sürümlerini denedim ancak sonuç alamadım. Yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olucam.
     
  8. kinjo214

    kinjo214 Yeni Üye

    Hey! Here is the mail I recently sent for my problem
    If your problem still persists, I have the following tutorial for you:
    1: Enter BIOS
    2: Enable old boot (Disable SecureBoot)
    3: Disconnect your hard disk (HDD, SSD)
    4: Boot from a Windows CD or USB stick and start the command prompt
    5: Connect HDD or SSD
    6: type:
    Diskpart
    List disks
    Select disk # (# - hdd volume
    clean
    (All your data will be lost)
    7: Reinstall Windows.
    Add me to Skype if you have no problems - dlainght
    Greetings, Andrey
    Or try it in another way - THE SYSTEM OPERATION WILL NOT BE USED WITHOUT ANYWAY - Solutions Encyclopedia
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 31 Ocak 2017

Sayfayı Paylaş