toshiba a200-1ah-psae6 ses ve webcam sorunu

Konu, 'Toshiba Notebook' kısmında tonymontana88 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. tonymontana88

    tonymontana88 Yeni Üye

    arkadaslar merhaba öncelikle hepinize kız arkadasim bu basliktaki seri bi laptop aldi ve vista kurulu olarak geldi benden de xp kurmami rica etti bende kurdum toshibanin sitesinden güncel driverları indirdim onlari da kurdum sonra o eve gidince ses gelmedigini söyledi bana acaba neden olabilir xp kurulumunu da burdaki bi basliktan okuyarak yapmistim zaten ama pek oradaki driver kurulum siralamasina dikkat etmedim acaba onun etkisi olmusmudur? ve firmware update di de kuramadim hatirladigim kadariyla "driver not found" gibi bi hata vererek kuruluma gecmiyordu ve birde arkadaslar vista kurulu iken de webcam aciliyor bi süre 1-2 sn kadar bi karincalanma oluyo (hani tv lerde yayin gidince olur) sonra siyah ekran hic birsey göstermiyor vista da driveri tekrar kurdum olmamisti xp ye dönünce olur diye düsünmüstüm yine üstesinden gelemedim bi yerde okuduguma göre usb portlarda cakismadan dolayi meydana geliyormus bir bilgisi olan var mi acaba? yani sonuc olarak tekrar format atmadan bu xp yi nasil sorunsuz hale getirebilirim - xp kurulum basligindaki driver yükleme sirasina dikkat etmedigimi göz ardi etmeyin lütfen cevaplarken :( - tesekkürler
     
  2. The Wind

    The Wind Yeni Üye

    Valla saka kardeşimiz bir yerde yazmıştı,kurulumu sırasıyla yapın diye.Bir bildiği vardır.A200-1AH için bir başlığımız var,oradan devam edin lütfen.Ayrıca ses yaması gibi bir dosya da vardı onu yüklememiş olabilirsiniz.Web cam zaten sorunlu.Chicony marka webcamlerde bu sorun ortak.Toshibadan kaynaklı bir sorun değil.Bu linkten devam edin lütfen.-Kilitli konu-

    toshiba-f6/toshiba-satellite-a200-1ah-resim-ozellik-ve-xp-kurulumu-t117.html
     
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş