Türkiye ye yasal yollardan satılmak üzere gelen bir ürün henüz yok. Ebay vb gibi sitelerden alınabilir snaırım.
Dinleyemeyenlerden biri de bendim aslında Asus'tan tarih almıştım. Kesin mesin demişlerdi ama yurtdışındaki pil sıkıntısı bunları da vurmuş sanırım.
koydum kafaya ama gelince bu PS3 için kuyruğa giren amerikalılar gibi Asus Türkiye önünde kuyruğa girecem [gulmek]
GİTTİGİDİYORDA BİRİ 4GB SANDİSK 8GB KİNGSTON FLASH BELLEK VE 50GB HARİCİ DİSKLE 2GBLIK RAMLİSİNİ SATIYOR ARKADAŞLAR VE SİYAH VE WABCAMLİ BENCE ALINABİLİR kinglear kullanıcı adıyla gittigidiyordan aratabilirsiniz link vermek yasak sanırım o yüzden veremdimççç
selam. bence acele etmeyin. yaında düşer.. yalnız seyahat edenler için ideal bir pc gibi geliyor. ikinci bir bilgisayar olarak düşünmek gerekir ........
Ürünleri inceleyin => http://www.hepsiburada.com/department.a ... brand=asus 28 Mayısta sınırlı sayıda stoklarda ASUS EEE PC 900 20G INTEL MOBILE 1024MB 20GB FLASH DISK ENTEGRE KAMERALI TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR 499,00 USD + KDV 738,96 YTL (KDV Dahil) ASUS EEE PC 700 INTEL MOBILE 512MB 4GB FLASH DISK ENTEGRE KAMERALI MSXP TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR 399,00 USD + KDV 590,87 YTL (KDV Dahil) ASUS EEE PC 700 4G INTEL MOBILE 512MB 4GB FLASH DISK ENTEGRE KAMERALI TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR 369,00 USD + KDV 546,45 YTL (KDV Dahil)