arkadaşlar merhaba notebooğumda bir problem oluştu xp açılırken mavi bir ekran çıkyor ve bu yazıyı okuyamadan notebook kendini resetliyor hata mesajını çabucak resetlediği için göremiyorum xp kurartarma olarak chkdsk attım ama fayda etmedi kendi kendini resetliyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Merhaba, Eğer önemli bilgileriniz yok ise bence en temizi format atın ve yeniden yükeyin, Hatamesajını görmek istiyorsanız eğer, Startup'da f8'e basarak "Sistem hatasında Otomatik yeniden başlatmayı devre dışı bırak" seçeneğini seçerseniz Mavi ekran hata'sını görebilirsiniz. Bazı uygulamalar windows Start olacağı esnada Mavi ekran hataları verebiliyor. Nod32 veya Deepfreeze gibi uygulamalar bunu sıklıkla yapmaktadır. Güvenli mod veya En son iyi yapılandırmayı deneyebilirsiniz. Kolay gelsin.
sayın saka format attım ama yine mavi dur ekranı geldi bu sefer otamatik yeniden başlatmayı kapattım hatada şu yazıyor stop: c00000218 {kayıt defteri dosyası arızası} kayıt defteri bu yiğinı (dosyayı) \systemroot\system32\config\software veya günlüğünü veya diğerini yükleyemiyor bozuk yada yazılabilir değil Fiziksel belleğin dökümüne başlanıyor Fiziksel bellek dökümü tamamlandı. Daha fazla yardım için sistem yöneticinize veya teknik destek grubuna başvurun... acaba ramlerdemi bir problem var...
formattan öncede bunu yaşıyordum sonrada aynı şey değişen birşey olmadı chkdsk falanda yaptım ayrıca sata problemi yok onu biliyorum forumdan winxp kurarken bir sıkıntı yok...