Arkadaşlar amilo pi 2515 pc aldım uzun bir süre vista ile kullandım fakat bazı oyunlarda vista desteklemiiyor o yüzden xp kurayım dedim tabiikide kurmak kolay olmadı sata disk i görmüyordu sağolasın http://www.notebook.gen.tr yönetimi ve ilgili arkadaşlar xp cd sine sata disk eklentisini sitede vermişler bu sayede xp kurdum fakat şimdide siemens in azizliğine uğradım bbiraz araştırdım fakat amilo pi 2515 ile ilgili driver bulamadım driver genius programı sayesinde sadece kafayı yedim bana yardımcı olcak birini arıyorum lütfen amilo pi 2515 in xp driverleri varsa verebilirmisiniz yada nerede bulabilceğimi şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim...
arkadaşlar fujitsu siemens amilo pi 2515 notebook um var ve xp kurmak istiyorum ama driverlarını bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim... Kod: --------[ EVEREST Ultimate Edition ]------------------------------------------------------------------------------------ Sürüm EVEREST v4.20.1170/tr Karþýlaþtýrmalý Test Birimi 2.3.212.0 Anasayfa http://www.lavalys.com/ Rapor Türü Rapor Sihirbazý [ TRIAL VERSION ] Bilgisayar BYSMOKE Oluþturan ProStreet Ýþletim Sistemi Microsoft Windows Vista Home Premium 6.0.6000 (Vista Retail) Tarih 2008-03-05 Saat 09:58 --------[ Özet ]-------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bilgisayar: Bilgisayar Türü ACPI x86 tabanlý bilgisayar (Mobile) Ýþletim Sistemi Microsoft Windows Vista Home Premium OS Servis Paketi [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 7.0.6000.16386 (IE 7.0 - Vista) DirectX DirectX 10.0 Bilgisayar Adý BYSMOKE Kullanýcý Adý ProStreet Oturum Etki Alaný [ TRIAL VERSION ] Tarih / Saat 2008-03-05 / 09:58 Anakart: CPU Türü Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T7100, 1976 MHz (9 x 220) Anakart Adý FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 2515 Anakart Çipseti Intel Crestline-GM GM965 Sistem Belleði [ TRIAL VERSION ] BIOS Türü Phoenix (04/09/07) Görüntü Birimi: Görüntü Baðdaþtýrýcýsý Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (320 MB) Görüntü Baðdaþtýrýcýsý Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (320 MB) 3D-Hýzlandýrýcý Intel GMA X3100 Monitör Chunghwa CLAA154WB05A [15.4" LCD] Çokluortam: Ses Baðdaþtýrýcý Realtek ALC883 @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller Depolama : IDE denetleyici Intel(R) 82801HEM/HBM SATA AHCI Controller IDE denetleyici Intel(R) ICH8M Ultra ATA Storage Controllers - 2850 Depolama denetleyici Microsoft iSCSI Baþlatýcýsý Disk Sürücüsü WDC WD1600BEVS-22RST0 (149 GB, IDE) Optik Sürücü HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20N ATA Device (DVD+R9:4x, DVD-R9:4x, DVD+RW:8x/8x, DVD-RW:8x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:8x, CD:24x/24x/24x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM) SMART Sabit Disk Durumu OK Bölümler: C: (NTFS) [ TRIAL VERSION ] D: (NTFS) 97613 MB (90975 MB boþ) Toplam Boyut [ TRIAL VERSION ] Giriþ: Klavye Standart 101/102 Tuþlu veya Microsoft Natural PS/2 Klavye Fare HID uyumlu fare Fare PS/2 Uyumlu Fare Að: Birincil IP Adresi [ TRIAL VERSION ] Birincil MAC Adresi 00-19-D2-8D-EE-79 Að Baðdaþtýrýcýsý Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Að Baðlantýsý (192. [ TRIAL VERSION ]) Að Baðdaþtýrýcýsý Realtek RTL8101 Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0) Modem Motorola SM56 Data Fax Modem Çevre Birimleri: Yazýcý Microsoft XPS Document Writer USB1 denetleyici Intel 82801HBM ICH8M - USB Universal Host Controller USB1 denetleyici Intel 82801HBM ICH8M - USB Universal Host Controller USB1 denetleyici Intel 82801HBM ICH8M - USB Universal Host Controller USB1 denetleyici Intel 82801HBM ICH8M - USB Universal Host Controller USB1 denetleyici Intel 82801HBM ICH8M - USB Universal Host Controller USB2 denetleyici Intel 82801HBM ICH8M - USB2 Enhanced Host Controller USB2 denetleyici Intel 82801HBM ICH8M - USB2 Enhanced Host Controller USB-Aygýt USB Ýnsan Arabirim Aygýtlarý Akü Microsoft AC Baðdaþtýrýcýsý Akü Microsoft ACPI Uyumlu Denetim Yöntemi Pili DMI: DMI BIOS Saðlayýcýsý Phoenix Technologies LTD DMI BIOS Sürümü 1.00C DMI Sistem Üreticisi FUJITSU SIEMENS DMI Sistem Ürün Adý AMILO Pi 2515 DMI Sistem Sürümü DMI Sistem Seri Numarasý [ TRIAL VERSION ] DMI Sistem UUID [ TRIAL VERSION ] DMI Anakart Üreticisi FUJITSU SIEMENS DMI Anakart Ürün Adý F43 DMI Anakart Sürümü DMI Anakart Seri Numarasý [ TRIAL VERSION ] DMI Kasa Üretiçisi FUJITSU SIEMENS DMI Kasa Sürümü DMI Kasa Seri Numarasý [ TRIAL VERSION ] DMI Kasa Fiyat Etiketi [ TRIAL VERSION ] DMI Kasa Türü Notebook Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim... .::SAYGILAR HERKESE::.
Fujitsu siemens amilo pi 2515 laptop xp driver, xp kurulumu Xp kurulumuna başlamadan önce; Sata diskleri tanıyabilen bir windows xp cd si yapın, ( Nasıl yapılır?) Windows xp Service pack 2'yi buradan indirin. Aşağıdaki sürücüleri indirin. Eğer vista ve xp yi aynı anda kullanmak istiyorsanız burayı okuyun. Bilgisayarınızın ilk olarak cd den açılması için bios ayarlarını yapın. Eğer hayatınızda ilk defa windows kuruyorsanız ya da windows nasıl kurulur bilmiyorsanız burayı okuyun. Kurulum adımları; Sata driverları olan xp cd si ile kurulumu yapın. Windows xp Service pack 2'yi kurun. Aşağıdaki sürücüleri SIRASIYLA kurun. Sürücüler: Lütfen sürücüleri sırasıyla ve anlattığımız şekilde kurunuz. Anakart Sürücüsü : Intel chipset driver'ını kurun ve bilgisayarı mutlaka yeniden başlatın. Ekran Kartı Sürücüsü: Intel graphics driver Ses yaması : Önce bunu kurunuz. Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio Ses kartı sürücüsü : Realtek audio driver'ını indirin. Kurulumun nasıl yapılacağı açılan sayfada yazıyor. Kablosuz ethernet sürücüsü: Intel wireless ethernet driver Realtek ethernet sürücüsü : Realtek ethernet / lan driver Modem Sürücüsü: Motorola modem driver
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama bu formu çok iyi buldum bütün herkese çalışmalarından dolayı teşekürler [alkis] [alkis]
arkadaşım ses ve wireless driver larını indiremiyorum ilgilenirsen sevinirim. şimdiden çok teşekkür ediyorum...
arkadaşım ses dosyası oldu teşekkür ederim. yalnız wireless driver ını indiremiyorum. çünkü sayfa görüntülenemiyor diyor. tekrar bi bakarsanız sevinirim. yada rapid den bi link verirseniz daha iyi olur sanırım. ilginiz için çok teşekkür ederim. http://downloadmirror.intel.com/13000/e ... rivers.zip şu link çalışmıyor.
saka kardeşim emeklerine sağlık. Ses ve modem driverını indiremiyorum. linklere bakabilirmisin? yada wdm_208 kurarsam ses sürücüsünü halledermiyim?
selam arkadaslar bene fujıtsu sıemens pi 2512 kullanıcısıyım xp driverleri bende mevcut isteyene göderebilirim