EXPER M549SS - WLAN SORUNU

Konu, 'Diğer Notebook Markaları' kısmında fantastic07 tarafından paylaşıldı.

  1. fantastic07

    fantastic07 Yeni Üye

    merhaba arkadaslar

    leptapimi dün vistadan xp ye cevirdim ve sorunsuz sekilde tum driverleri kurdum fakat

    wlanda problem yasiyorum
    pc nin verdigi leptapin orjinal driver cd sindeki Wlan setupu tikladigimda

    '' Device was not found or please enable it before installing its driver !! ''

    diye bi hata aliyorm. kurulumu gerceklestiremiyorum. Aygıt yöneticisinden direk Setupsuzda yükleyemiyorum Aygit yöneticisinde
    wlan ile ilgili hiçbir Aygıt yok ( pc ye 3. formatim hala aygıt yok ) .

    manuel olarak yüklememde ise driver'i cd icerisnden kurulum bittikten sonra ag baglantilarinda hiçbir kablosuz ile baglanti yok
    ve sag alt köşede kablosuz ag goruntuleyicisi yok ( kısaca çalişacak bi program acılmıyor wlanla ilgili . )

    acele şekilde sorunu cozmem gerekiyor yardımcı olacak arkadaşlara simdiden tskler .
    msn: fantastic-07@ hotmail.com ( @den sonra arada boşluk var )
     
  2. saka

    saka Admin Yetkili Kişi

    aygıtı hiç görmüyor. Bir yerde wlan açma kapama düğmesi var mı? experin wireless yönetimi için kendi özel yazılımı var mı?
     
  3. melankolist

    melankolist Yeni Üye

    Merhabalar.

    Sorun tarih olarak belki eskidir ama aynı sorunu yaşayanlar olabilir. Bu sorunun çözümü şu şekildedir. Fn+F11
    yani fonksiyon tuşuna basılı iken f11 tuşuna basarak wireles aygıtını aktif hale getiriyoruz.

    Saygılarımla.
     
  4. vhp46

    vhp46 Yeni Üye

    arkadasim bendede ayni sorun var benim laptop ta siemen vista orjinal programiydi windovs 7 yüklettim ancak sorun ondan degil cünkü 5-6 aydir win7 kullandim ama neolduysa birden birgün wlan isigi yanmaz oldu wlan kartini tanimiyor galiba dedim ama arada bioos a giriyorum kendiliginden kapaniyor acildigindada wlan calisiyor anlamadim w lan kartinda ariza olsa hic calismaz ama 4-5 kez wlan calisti girdim ama suan giremiyorum usb stickle giriyorum..Fn F11 e bastim bir arkadasin dedigi gibi ama hic birsey degismedi program sildirdim yeniden yüklettim vista prog.yüklettim yine düzelmedi anlamadim bu nasil bir sorun..

    YARDIMCI OLABILECEK ARKADASLAR lütfen bir yardimci olurmusunuz???...tesekkürler
     

Sayfayı Paylaş