ASUS F3SV win 7 kurdum 3 sorunu çözemedim yardımcı olursanız

Konu, 'Asus Notebook' kısmında maksoy59 tarafından paylaşıldı.

  1. maksoy59

    maksoy59 Yeni Üye

    merhaba saka hocam.ser1kan arkadaşın önceden açmış olduğu ve seninde cevaplamış olduğun iletiyi okudum siteden driverleri indirdim ama bir türlü olmadı.
    aygıt yöneticisinde
    Temel sistem aygıtı
    Temel sistem aygıtı
    USB2.0
    bu 3 aygıt kurulamadı görünüyor
    pinlerde ser1kan arkadaşınki gibi bu şekilde

    PCI\VEN_1180&DEV_0592&SUBSYS_14E71043&REV_12

    PCI\VEN_1180&DEV_0592&SUBSYS_14E71043

    PCI\VEN_1180&DEV_0592&CC_088000

    PCI\VEN_1180&DEV_0592&CC_0880



    PCI\VEN_1180&DEV_0843&SUBSYS_14E71043&REV_12

    PCI\VEN_1180&DEV_0843&SUBSYS_14E71043

    PCI\VEN_1180&DEV_0843&CC_088000

    PCI\VEN_1180&DEV_0843&CC_0880



    USB\VID_174F&PID_6A31&REV_0005

    USB\VID_174F&PID_6A31
    mesajını bekliyorum şimdiden emeğine sağlık
     
  2. saka

    saka Admin Yetkili Kişi

  3. maksoy59

    maksoy59 Yeni Üye

    (benim windows 7 32bit) merhaba saka hocam,diğer ikisini kurmayı başardım teşekkürler ama webcamı kuramadım.Yazmış olduğun VID_174F&PID_6A31 benim webcama ait ama bunun sürücü linkinide verirsen sevinirim.Benimle aynı sorunu yaşayan ve sitede paylaşan ser1kan arkadaşa verdiğin sürücüleri indirip denedim olmadı,teşekkürler
     
  4. saka

    saka Admin Yetkili Kişi

  5. maksoy59

    maksoy59 Yeni Üye

    hocam emeğine sağlık,çok şükür oldu teşekkürler hayırlı çalışmalar
     

Sayfayı Paylaş