Arkadaşlar bu anketin amacı bu siteye giren kullanıcıların hangi antivirüs yazılımını tercih ettiğini görebilmektir,hiçbir reklam amacı taşımamaktadır.Lütfen oylarınızı esirgemeyiniz.İyi forumlar..
Bende bir zamanlar avast kullanırdım otomatik gncelleme falanda yapardı sonra birgün bilgisayarım teklemeye başladı sonra kaspersky kurdum ve virüs taraması yaptım henüz c diskinin yarısındaydı ki 50000'i geçmişti bulduğu virüs ve hayatımda ilk defa hiçbir veriyi kurtaramadan bilgisayarın tamamını tüm diskleri fortmatlamak zorunda kaldım. Paranızın karşılığı Kaspersky biraz kasıyo diyolar bilgisayarı ama bence sadece açılışta biraz kasıyor. Şiddetle tavsiye ederim
arkadaşlar şuan panda internet security kullanıyorum daha önce nod 32 ve kasper kullandım ama onlar sadece anti virüsdü,onlarda hem antivirüs hemde internet security olan versiyonu var mı?
Kasperskynin 2 türü var sanırım,kaspersky antivirüs ve kaspersky internet security...Mrock ın da dediği gibi 'kis' herşeyi yapıyor.
internetten gelicek virüslere karşı korumuyorlarsa neden sadece antivirüsü kullanıyoruz?ne anlamı var?
Sadece virüs yok ki internetten gelen.Spyware ler,worm lar,ve en önemlisi dışarıdan gelen saldırılar...Yani firewall görevi de var.
Pandayı senden başka kullanan da var mış burada Sametciğim.Sitedekiler hiç katılımcı değil ama,bir daha uzun süre anket açmayacağım.
Ben sizlere hızlı ve atik olması nedeniyle NOD32 her yönden gelişmiş bir antivirus olarakta kaspersky kullanın derim. panda sistemi ağırlaştırıyor. avast koruyucu olsada virus bulsa bile bulşduğu dosyayı siliyor bunun birde sistem dosyası olduğunu düşünürsek..... aman allahım ne oldu diyebiiriz kapattığımız gibi geri açamayabilirz de... :lol: CLOUDS..................
sanırım kaspersky uyguladığı yöntemde başarılı olmuş sahte keyleri anında tespit edip programı devre dışı bırakıyor kullanıcı sayısı bayağı azalmış
evet bende o yüzden vazgeçtim kaspersky dan,çok sıkı tutuyorlar bunların konuşulması ve tartışılması yasak
ben şu anda avast kullanıcısıyım fakat mRock ın yazdıklarını okuduktan sonra baya bi soğudum :cry: gerçekten avast bu kadar etkisizmi kalıyor? kaspersky en iyisi galiba...