Acer 2 yeni ucuz notebook sunumu yapacakmış. Bunlar; 8.9 inç ekranlı aspire ve 12.1 inç ekranlı slim gemstone aspire olacakmış. Acer 2008 yılının ikinci yarısı için bu iki modelden notebook üreticilerine 6-6.5 milyon adet civarında üretim yaptırıyormuş. Bu arada acer lcd panel üreticisi AU Optoelectronics (AUO)'e 1 milyon 12.1 inç giriş seviyesi lcd siparişi vermiş. Acer's 8.9-inch modelinden de 5-5.5 milyon adet üretilmesi bekleniyormuş. Diğer taraftan asus firması da AU Optoelectronics (AUO) firması ile 12.1 inç ekran için pazarklık halindeymiş.
acer aspire 5720g aldım orijinali vista yüklüydü 2 gb ramla tam verim alamıyordum xp yi attırdım çok uğraştım hem zaman hem maddi olarak hiç birşey bilmeden birazcık bilgi sahibi olduğum için acer e teşekkür ediyorum acer i tavsiye etmiyorum
bir de acer in ucuz olmasının nedeni olarak genelde elde kalmış ürünler olduğu içinmiş bende ucuza alınca anladım dizüstü alacak arkadaşların benimle aynı hataya düşmemelerini umarım
Elde kalmış sözünü biraz açar mısınız?Hangi bilgilere dayamarak bunu söyleyebiliyorsunuz?Acer gayet güncel modeller çıkarıyor,nesi elde kalmış acaba?
bende acer aspire 5520 modeline aldım yaklaşık 3 ay önce amd turiaon 64 x2 2.2 ghz 4 gb ddr2 ram nvidia geforce 8600m gs 512 mb paylaşımsız ekran kartı 250 gb hdd vs... çok memnunum şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım 1700 ytl 2 ay araştırdım ve bu özelliklerde bu fiyata "acer"