Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

HP Pavilion DV6-1200 dv6-1210et (NZ336EA) Laptop

Hp notebook & netbook destek, driver ve bilgi bölümü

Re: HP Pavilion DV6-1200 dv6-1210et (NZ336EA) Laptop

İleti yesilsy » 06 Kas 2009, 17:40

Merhaba Sn. saka,

Ben bu işlerden anlamadığım için arkadaşım yardımcı oldu ve Ekran kartını hallettik şimdi sorun mikrofonda, Ses ayarı denetiminde mikrofon görünmüyor. Ses geliyor ama benim sesim gitmiyor. yardımcı olan arkadaşım herşeyi yuklediğini belirtip yapamadığını söyledi. Ekran kopylerini ekledim.. bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim..

Resim
Resim
Resim
yesilsy
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 07 Kas 2009, 20:28

3 tane kurulmayan aygıt var.
bütün sürücüleri yüklediğinizden emin misiniz?
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti yesilsy » 15 Kas 2009, 12:41

Merhaba,

Sn. Saka ben bu işlerden anlamıyorum.. Şuan kurulmayan 2 aygıt var sanırım, resimi aşağıda.. Bilgisayar çok yavaşladı.. sebebini anlayamadım.. Arkadaşımın aklına uyduk Xp yükledik Recoverde gitti. Bu recoveri nerden bulup pc'yi fabrika çıkışı haline getirebiliriz.. Forumda arama yapacam ama ne arayacağımıda bilmiyorum :) Teşekkür ederim..

http://i0911.hizliresim.com/2009/11/15/2097.jpg

Resim
yesilsy
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 15 Kas 2009, 14:48

wireless sürücüsü kurulu değil. broadcom wireless driverı kurun.
Diğer bilinmeyen aygıta sağ tık özellikler ayrtıntılara girip çıkan kodu yazar mısınız.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İleti yesilsy » 19 Kas 2009, 16:45

Merhaba,

Sn. saka öncelikle kusura bakmayın geç cevap yazıyorum. Bu aralar çok yoğunum Pc başına geçemiyorum hiç.. Ben XP'den vazgeçtim.. Hp desteği aradığımda XP'ye geçtiğim için yardım alamadığımı öğrendim. Hatta ücretini versem bile destek alamıyormuşum.. Zaten bu XP'dende PC'dende soğudum.. Ama görüşmemde Windows 7'ye ücretsiz geçebileceğimi öğrendim. Sadece yurt dışından geldiği için kargo ücretini vererek.. Görüştüğüm arkadaşa Ben Xp kurdum 7'yi kurabilir miyim dediğimde evet cevabını verdi fakat bu CD'yi satın alma aşamasında Aşağıdaki maddeler karşıma çıktı 1 ve 3. madde bana uyuyor fakat kafama karıştıran 2. madde. Dediğine göre Aşağıdaki Windows Vista® sürümlerinden birinin bilgisayarınıza fabrikada kurulmuş olması gereklidir Ben PC'yi aldığımda bunlardan birisi kuruluydu fakat şimdi XP var. Cd'yi alıpta kuramazsam diye kafamda soru işareti oluştu. Birde Windows 7 yorumlarını okudum. Bilgisayarımın marka ve modeli HP Pavilion DV6-1200 dv6-1210et (NZ336EA) için alsam mı almasam mı kararsızım.. Siz ne derseniz? Bana bir akıl verin..
Teşekkür ederim.

1- Bilgisayarınız*, 26 Haziran 2009 ve 31 Ocak 2010 tarihleri arasında satın alınmış olmalıdır.
2- Aşağıdaki Windows Vista® sürümlerinden birinin bilgisayarınıza fabrikada kurulmuş olması gereklidir:
Orijinal Windows Vista Home Premium
» Orijinal Windows Vista Business» Orijinal Windows Vista UltimateBilgisayarınızın* Uygun HP Modelleri listesinde olması gereklidir.
3- Bilgisayarınızın* Uygun HP Modelleri listesinde olması gereklidir.
(Bu maddelerin linki aşağıda)

http://h41112.www4.hp.com/promo/win7web ... index.html

Not: Bugün destek hattından birşey öğrendim, Bu ücretsiz CD yükseltme CD'siymiş.. XP varsa yükseltemezsiniz dedi. Gerçekten yükseltemez miyim? Yani XP yüklüyken Windows 7'ye yükselmez mi?

yesilsy
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti ayazgan21 » 13 Mar 2010, 14:44

aşağıdaki yazıyı aynen kopyalıyorum çünkü bende de aynı problem var.

öncelikle driver lar için tşk ediyorum.
benim bir problemim var ses driver ını kurdum dahili hoparlörden normal ses alabiliyorum.
fakat her hangi bir harci ses çihazı taktığımda ses alamıyorum tabi bu sorun vistadan xp ye çevirdikten sonra başladı.
jakı yarım taktığımda ses geliyor kulaklıktan tam takınca ses kesiliyor.
sizce problem nedir cvp alabilirsem sevinirim.
ayazgan21
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: HP

İleti salcano » 18 Haz 2010, 15:14

Linki kontrol eder misiniz?

salcano
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 20 Haz 2010, 16:38

salcano yazdı:Linki kontrol eder misiniz?

Hangi linki?

Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Önceki

Hp Notebook