Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

HP pavilion dv2999et artist edition notebook xp driver?

Hp notebook & netbook destek, driver ve bilgi bölümü

Re: HP pavilion dv2999et artist edition notebook xp driver?

İleti kannex » 05 Tem 2009, 23:02

Yönetici notu: Site kurallarımızda açıkca tamamı kalın ya da renkli yazmamanız gerektiği yazıyor. Bu şekilde biryere varamazsınız. Mesajlarınızı da kimse dikkate almaz.

Bu not bana galiba ama benim yazımda sadece dikkat çekmek istenilen bölüm kalın.
Acaba bahsi geçen notebook için orjinal vista driver ı olan arkadaşlar ne zaman bizlere ulaşacaklar. İyi çalışmalar kolay gelsin.
kannex
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti micmic » 11 Tem 2009, 23:27

Hp nin driver sitesinde yeni çıkan laptopların windows xp sürücülerinin çoğu yok. Benim dizüstü modelim Hp dv2999et artist edition. Tamamen kendi uğraşımla bütün xp sürücülerini buldum ve kurdum. Benim gibi vistayı sevmeyen arkadaşlar windows xp kurmak istiyorsa işte size bütün xp sürücüleri. Programı açın. Restore a basın.

Burası önemli: restore yaparken programın bütün sürücüleri yuklemesini bekleyin. Karşınıza çıkacak "yeni donanım bulundu" mesajlarına "ileri" demeyin. Sadece ekran kartınız için bu dosyayı yukleyeyim mi diye sorarsa "devam et"e basın. Wireless düğmesi açık olsun. Sonra yeniden başlatın bitti bu kadar.

Çalışıp çalışmadığını yazarsanız memnun olurum. Kolay Gelsin...

http://rapidshare.com/files/262553051/H ... t.exe.html
http://hotfile.com/dl/8725845/254e376/H ... t.exe.html

ALTERNATİF LINK: http://rapidshare.com/files/270883250/Hp_dv2999et.exe
En son micmic tarafından, 25 Ağu 2009, 20:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 değişiklik yapıldı.
micmic
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 12 Tem 2009, 12:05

paylaşım için teşekkürler. Başka bir üyemiz de deneyip yorum yazarsa ilk mesaja ekleyelim.
Tatildeyim, bu yüzden geç cevap veririm :)

- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti sansarnemrut » 23 Eyl 2009, 18:00

merhaba arkadaÅŸlar ...

bilgisayarıma daha önce xp kurmaya çalışmıştım. önce kurdum sonra bilgisayarı tamamen kapatıp bikaç saat sonra açtıgımda mavi ekran hatası aldım. Elimdeki Vista cdsinden vistaya geri döndüm. bu olay üzerinden fazla zaman geçmedi.. vista aşırı yüklediğim programlardan biraz yavaşladı windows 7ye geçmek istedim. Dvd'yi bilgisayarıma taktım yüklenecek bölümü seçip sürücüye yükle dedim ve bir hata mesajı aldım.

sabit sürücüsüne erişmek üzere gereken aygıt surucusune yüklemek için sürücü dosyalarını iceren yukleme medyası yerlestirin ve tamam ı tıklatın dıyor altında gozat var... sata driveri yükleme düşüncesiyle bu gözat kısmına sata driveri otomatik tanıyan xp cdsini gösterdim olmadi flash bellekle bikaç sata driver dosyası attim gösterdim olmadi başka Windows 7 DVDleri taktım olmadı..
recover cdsı yok ilk aldıgımda almamıştım sonrada bazı problemler oldu..

ne yapmam gerekiyor vista ya geri dönmek istedim yine aynı hatayı alıyorum.. Windows 7 yide kuramiyorum 4 farklı DVD kullandım arkadaşlarımın farklı vista ve Winows 7 DVDlerini denedim olmuyor.. sadece xp kurabiliyorum onuda bilgisayar kapandıktan sonra windows yazısı geçtikten sonra mavi ekran veriyor.. :(

elim kolum bağlandı. Lütfen yardımcı olun bilgisayarımı hiçbir şekilde kullanamıyorum niye böyle oldu anlamadim
lütfen cevap yazın.. :cry:
sansarnemrut
Yeni Üye
Yeni Üye

Önceki

Hp Notebook