Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

HP Compaq HP 6720S GR646EA Notebook hakkında herşey burada.

Hp notebook & netbook destek, driver ve bilgi bölümü

Re: HP Compaq HP 6720S GR646EA Notebook hakkında herşey burada.

İleti Bartug EREN » 02 Nis 2008, 20:22

Yüklerken SWSETUP klasörüne kaydeder.Error verse bile eski usül driver yüklemesi yapıcaksın.Driver yüklerken konumu ben belirteceğim seçeneğine tıklayıp SWSETUP klasöründe ilgili bölümden aratırsan problem olmayacaktır.Burdaki driverlerin hepsi doğru (Arkadaşın 6700series de denedim).Denedikten sonra sorunun olursa resimli belirtirsen sevinirim.
Bartug EREN
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: HP Compaq HP 6720S herÅŸey batarya sorunu

İleti asill_prens19 » 04 Nis 2008, 18:21

Arkadaşlar 2 haftalık hp compaq 6720 s modeli laptop kullnıcısıyım.Sorunum laptobumun şarj süresi .Hp sitesinde vede heryerde bu modelin batarya süresi 3.5 saat olark belirlenmiş fakat bnm pc'im işlemsiz haliyle en fazla 1.45 saat çalışabiliyor bu normal olmasa gerek acaba sizde de varmı böle bi sorun.Şarj süreniz ne kdar gidiyo yardımcı olurmusnz yada bunu nasıl düzelte bilirim hepinize şimdiden teşekür ederim!...
asill_prens19
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 04 Nis 2008, 18:27

Verilen süreler genelde minumum seviyede çalıştığında ölçülüyor. 1.45 saat bence normal bir süre.
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti asill_prens19 » 05 Nis 2008, 23:24

saka yazdı:Verilen süreler genelde minumum seviyede çalıştığında ölçülüyor. 1.45 saat bence normal bir süre.

kardeşim cvp verdiğin için teşekür ederim ama tam okumamışsın galiba .Minimum seviyede hesaplanıyor diyosun bnde diyorum ki işlemsiz haliyle 1.45 gidiyor.işlemsiz derken sadce pc nin ekranı açık şekilde hiç bir işlem yapmadan beklettiğimde ki süre sarfında elde ettiğim şarj süresi 1.45 bundan eğer böyleyse neden 3.5 saat die bilgi veriyolar
asill_prens19
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti crea » 06 Nis 2008, 16:11

asill_prens19 yazdı:Arkadaşlar 2 haftalık hp compaq 6720 s modeli laptop kullnıcısıyım.Sorunum laptobumun şarj süresi .Hp sitesinde vede heryerde bu modelin batarya süresi 3.5 saat olark belirlenmiş fakat bnm pc'im işlemsiz haliyle en fazla 1.45 saat çalışabiliyor bu normal olmasa gerek acaba sizde de varmı böle bi sorun.Şarj süreniz ne kdar gidiyo yardımcı olurmusnz yada bunu nasıl düzelte bilirim hepinize şimdiden teşekür ederim!...

slm..bende bi notebook aldım..crea...
benımde şarj sıkıntım var...işlemsiz halıyle 1.30 saat gidio
ortalama dakıkada yüzdebir düşüo..
sen aldığında 16 saat şarj ettin mi...
ben aldım 1-2 saat şarjda calıstırdım sonra söküp işe götürmem gerekti...
sonra 11 saat ÅŸarj ettim...
şimdi böle bi problemim var...
nedendir

crea
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti ömrdrn44 » 14 Nis 2008, 21:15

mrb arkadaşlar bende hp 6720s var driverlerini hep yükledim ama bilgisayarım-donanım-aygıt yöneticisinden baktığımda bilinmeyen aygıt yüklenmemiş gösteriyor acaba o nedir bilen varsa yarıdm etsin lütfen...tşkler
ömrdrn44
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti gececi28 » 15 Nis 2008, 03:03

ömrdrn44 yazdı:mrb arkadaşlar bende hp 6720s var driverlerini hep yükledim ama bilgisayarım-donanım-aygıt yöneticisinden baktığımda bilinmeyen aygıt yüklenmemiş gösteriyor acaba o nedir bilen varsa yarıdm etsin lütfen...tşkler

muhtemelen agere modem,touchpad,quick launch buttons bu üçünden biri eksiktir bi kontrol et bunları

gececi28
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti asill_prens19 » 15 Nis 2008, 23:56

slm..bende bi notebook aldım..crea...
benımde şarj sıkıntım var...işlemsiz halıyle 1.30 saat gidio
ortalama dakıkada yüzdebir düşüo..
sen aldığında 16 saat şarj ettin mi...
ben aldım 1-2 saat şarjda calıstırdım sonra söküp işe götürmem gerekti...
sonra 11 saat ÅŸarj ettim...
şimdi böle bi problemim var...
nedendir[/quote]

kardeşim galiba xp kullanıyosun ondan öle az gidiyor.Benimde şarj sorunum vardı ama vistaya çevirince sornu halloldu.Hatta ve Hatta ne alaka diceksn ama vistaya çevirince 6 saaat aralıksız kullnabiliyorum.Xp de neden o kadar az gdiyor bi türlü anlamyamadım.Sende vistaya çevir sorunun kalmasın yada xp sorununu halledersn benmde haberim olsun ;)
asill_prens19
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti kutay_akin » 27 Nis 2008, 15:40

mrb arkadaşlar bende hp 6720s var driverlerini hep yükledim ama bilgisayarım-donanım-aygıt yöneticisinden baktığımda bilinmeyen aygıt yüklenmemiş gösteriyor acaba o nedir bilen varsa yarıdm etsin lütfen...tşkler diyosunuz ya servislerde 20 ytl karşılıgında driver cd sini satıyolar bence irtibata gecin ve alın bi arfkadaşım almış hallolmuş .... tşk
kutay_akin
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 27 Nis 2008, 16:11

bilinmeyen aygıtın özelliklerine girip gelişmiş ve ayrıntılar kısımlarını bizimle paylaşmanız gerekir.
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

ÖncekiSonraki

Hp Notebook