Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

HP Compaq HP 6720S GR646EA Notebook hakkında herşey burada.

Hp notebook & netbook destek, driver ve bilgi bölümü

Re: HP Compaq HP 6720S GR646EA Notebook hakkında herşey burada.

İleti izoca » 02 Mar 2008, 23:38

system yazdı:arkadaslar bırde compaq 6720s de soyle bır sorun oluşabiliyor bilinmeyen aygıt dıye onuda surdan yapacaksınız sırasıyla bilgisayarım/sag click/özellikler/donanım/aygıt yöneticisi
Orada bilinmeyen aygıt görebilirsiniz. onuda sag click sürücüyü yükle/hayır bu kez değil/listeden yada belirli konumdan yükle (gelişmiş)/arama.yükleme secenegini ben seçeceğim. diyorsunuz ve oradanda IDE ATA/ATAPİ cenegini tıklıyorsunuz karsınıza cıkan yerde fujitsu secenegini tıklayın ve illeri dediginizde bilinmeyen aygıtı yukleyecektir. Bilginize.
Bilmeyen kişiler için yazdım..

Sizin içinde arkadaşlar soyle birsey diyim sitesine girip tekrardan inndirip kurun derim cunku bende yukledım sorun falan olmadı direkt hp.com.tr dan inndirim derim.. orada cunku sureklı guncelliyorlar..

Bilinmeyen aygıtı aynen dedigin gibi yaptım şimdi ses ve agda sıra teşekkürler arkadaşım
izoca
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti alpturk64 » 03 Mar 2008, 20:19

Allah razı olsun kardeş eline sağlık bilgiler çok yardımcı oldu...
alpturk64
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti tahirsahin » 03 Mar 2008, 23:54

hp 6720 s 645e xp kurdum ekran cok silik..
çok net değil.neden?
sebebini bilen varmı..asus veya msi ye göre ekran parlaklığı hiç hoş depğil..neden?yazılımla düzelecek bişeyi varmı?
tahirsahin
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 04 Mar 2008, 09:00

Vista varken ekran nasıldı?
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti tahirsahin » 04 Mar 2008, 19:03

vistada aynı..asus msi gibi laotoplar yanında ekran cok bulanık gibi geldi bana

tahirsahin
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 04 Mar 2008, 19:28

o zaman diyecek ve yapacak birşey yok. Hp nin ekran seçimiyle ilgili birşey.
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti blind » 08 Mar 2008, 21:14

Slm arkadaşlar compaq 6720s model notebook a xp kurdum ethernet driverini tanıtıyorum ünlem işaretide yok tanıyor fakat nereye gideersem ağa bağlanmıyor sınırlı bağlantı diyor.IP alamıyor.yeniden windows kurdum yine olmadı.İntel in sitesinde driverini indirdim yine olmadı.ağ kablosunu söküp taktığımı algılıyor.Ama IP almıyor.YArdımcı olursan sevinirim.Teşekkürler

blind
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti slam » 09 Mar 2008, 23:17

Mrb arkadaşlar hp compaq 6720s laptop war ve windows ekranı gelmiyor sürücüleri taradıktan sonra ekran kararıyor ve hiç bi şekilde görüntü gelmiyor.

sata driver lı win cd sini taktıktan sonra kurulum için bir tuşa basın diyor ve bastıktan 2 saniye sonra ekran tekrar kararıyor ve açılmıyor..
Bunun sebebi nedir bi anlam veremedim bilgisi olan varsa ve daha önceden bu sorunu yaşayan varsa ki sanırım yaşayan yok henüz.. yardımlarınızı bekliyorum
slam
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti condar » 10 Mar 2008, 17:33

Arkadaşlar 6720s için windows server 2003 driverları elinde bulunan var mı? Özellikle, vga driver ı...
condar
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti gececi28 » 13 Mar 2008, 00:32

sayın hocalarım lütfen banada yardım edin.
compaq 6720s model notebook var daha alalı 4 ay oldu yaklaşık 1 aydır 4-5 saat aralıksız kullandığım zamanlarda her nedense touchpad daki sanal aşağı-yukarı kaydırma bölümü algılama yapmıyo ve bu çok can sıkıcı oturum kapat-aç yaptığımda yada restart yaptığımda sorun düzeliyor vista kullanıyorum ve hp sitesindeki en son güncellemeyi kurmuştum acaba sorunum ne olabilir ısıdanmı kaynaklanıyor acaba.
gececi28
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖncekiSonraki

Hp Notebook