Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

Kimler Windows 7 kurdu? Yorumlarınız neler?

Hp notebook & netbook destek, driver ve bilgi bölümü

Re: Kimler Windows 7 kurdu? Yorumlarınız neler?

İleti asilimy » 05 Mar 2010, 00:37

Performansı ve açılış süresi çok güzel. Üstelik işlemciyi de fazla yormuyor. Windows 7 ile olan tek sorunum Fireworks ve Dreamweaver'ın eski sürümlerini çalıştırınca görünümün değişmesi. Basic moduna alıyor kendisini bu programlar çalışırken. Neyse ki CS4 sürümlerini kurunca bu sorunuda ortadan kaldırdım :)
asilimy
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: HP

İleti S7EVIN CONRAD » 06 Mar 2010, 01:02

şu ana kadar bütün işletim sistemlerini kullandım en çok randıman aldığım windows 7 oldu wista yanında çok yavaş kalıyor
xp derseniz o dahada çok uğraştırıyor ama pardus işletim sistemi gayet güzel hızlı şu an 3 işletim sistemi birden kullanıorum ama içlerinde en çok kullandığım windows 7 ve pardus pardusun tek kötü tarafı windows ta kullanılan menü isimleri ve uygulamaları gibi olmadığından biraz zorluyor çok farklı kullanımı herşey içerisinde hazırlanmış yazılımcısı bir türk gayet güzel bir sistem kurmuş ama biraz kurcalanırsa çok rahat ve hızlı bir işletim sistemi tavsiye ederim çünkü sürekli pc ve laptop tamiri ve sistem kurulumu yapıyorum sürekli oluşan bir deneyim oldu benim için arkadaşlar yardımcı olabileceğim bir durum olduğunda sorabilirsiniz herkese sevgiler saygılar...
S7EVIN CONRAD
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: Toshiba

İleti fatih_237 » 07 Mar 2010, 11:45

bende yaklaşık 2 senedir acer 5920G kullanıcısıyım birlikte gelen vistayı anında xp ile deiştirmiştim açıkcası windows 7'yide kurmayı pek düşünmüyordum ama diğer kullanıcılardaki hızı görünce anında win7 kurdum. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım bütün driverleri acerin resmi sitesinde war 1 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet memnunum herkese tavsiye ederim.
fatih_237
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti hpdv6000 » 08 Mar 2010, 11:04

Arkadaşım Xp'den Sonra Gelmiş Ve YAkında Xpyi Geçecek En iyi İşletim Sistemi windows 7'dir. Ben Asus notebookumda kullanıyorum . hiçbir problem yok ve cok güzel hızlı calısıyor. tavsiye ederim
hpdv6000
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti gilendi » 09 Mar 2010, 01:20

win7 nin ilk cıktıgı yani deneme sürümelrinden beridir kullanıyorum sadece ses drıver ını ekstaranadn kuruyorum
ve cok kullanılıslı herkese tavsiye ederim

gilendi
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti amelyus » 13 Mar 2010, 04:56

bg 45 p 006 notebook um var, uzun sure wındows 7 kullanıp memnun olmama ragmen bugun windows 7 den xp ye dondum windows 7 de oyunlarda appcrash hatası verıyodu cozumu yok ayrıca msn sureklı donuyodu bunun cozumu hıc yok herkeste aynı sorunlar aman yuklemeyın 7 8 falan bill gates amca kızsada xp ye kesın donus yaptım
amelyus
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: Packard Bell

İleti aksoy9801 » 13 Mar 2010, 16:56

arkadaşlar..asus f5sr da dvd multi sorunu var. görmüyor ve cd rom sanıyor. sorun ne olabilir..

aksoy9801
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: Asus

İleti seastyle » 13 Mar 2010, 18:40

görsel olarak vista ve bir cok ek özelliği bulunan win seven performans olarak xp gibi calısıyor sistem ilk acıldıgında kasmalar olabiliyor ben olaya söyle bakıyorum ferarri gibi düşünün yere oturan agır bir araba ama hızını alınca kimse onu tutamaz win sevenda bana böyle geliyor driverlar konusunda bir sıkıntı cekmedim bu gune kadar microsoftun bu gune kadar yaptıgı en iyi OS diyebilirm.
seastyle
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: Apple

İleti amelyus » 14 Mar 2010, 13:43

seastyle yazdı:görsel olarak vista ve bir cok ek özelliği bulunan win seven performans olarak xp gibi calısıyor sistem ilk acıldıgında kasmalar olabiliyor ben olaya söyle bakıyorum ferarri gibi düşünün yere oturan agır bir araba ama hızını alınca kimse onu tutamaz win sevenda bana böyle geliyor driverlar konusunda bir sıkıntı cekmedim bu gune kadar microsoftun bu gune kadar yaptıgı en iyi OS diyebilirm.

windows 7 yı ferrarıye benzetmıssın, ben oyunda verdıgı hatalar ve msn donma problemı yuzunden xp ye kesın donus yaptıgımı soylemek ıster ve windows 7 ferrariyse macintosh un ne oldugunu merak ederim :lol:
amelyus
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: Packard Bell

İleti uA_Y_C_A » 15 Mar 2010, 04:26

Merhaba arkadaşlar laptopuma Windows7 64 bit yüklemek istiyorum..intelin sitesine göre (T7700) İŞLEMCİM 64 bit destekliyormuş.

şuan 2 gb ram'ım va haliyle.Orjinal halde hiçbir değişklik yapmadan 64 bit kullanan oldu mu? ?

Bİrde yavaş yavaş 4 gb a yükseltmek istiyorum öncelikle ""Kingston 2 Gb DDR2 667MHz Notebook RAM "" almayı düşünüyorum acaba uyum sorunu olur mu hali hazırda olan 1 gb "Qimonda" model ürünle birlikte ? ?

Daha sonra birtane daha 2 gb lık kingston düşünüyorum.

VE BİRDE driver konusunda sorun yaşadınız mı? Asus F3sv

Şimdiden çok teşekkür ediyorum....
uA_Y_C_A
Üye
Üye

Notebook markası: Asus

ÖncekiSonraki

Hp Notebook