Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

Kimler Windows 7 kurdu? Yorumlarınız neler?

Elinizde bulunan ikinci el ya yada yeni ürünlerin satışını buradan yapabilirsiniz.
Forum kuralları
Bu bölüm aracılığı ile yapılacak alışverişlerden notebook.gen.tr yönetimi olarak sorumluluk kabul etmiyoruz.

Alışverişlerinizde kendi güvenliğinizi sağlamak sizin sorumluluğunuzdadır.

Re: Kimler Windows 7 kurdu? Yorumlarınız neler?

İleti scorpiwoody » 03 Åžub 2010, 20:16

asus f3e serisi laptopuma windows 7 kurdum fakat fn tuşları çalışmıyor. kamera tersti onu yaptım ama bunun çözümünü bulamadım.
scorpiwoody
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 03 Åžub 2010, 21:31

scorpiwoody yazdı:asus f3e serisi laptopuma windows 7 kurdum fakat fn tuşları çalışmıyor. kamera tersti onu yaptım ama bunun çözümünü bulamadım.

Asus forumunda yazarsanız birkaç çözüm yolu önerebiliriz.
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti nekromania » 03 Åžub 2010, 22:49

Merhaba, Acer 5720G Laptopuma W7 Ultimate 64 bit TR işletim sistemi kurdum Driverlarımda sorun yok ( W7 kendi tanıdı bir çogunu ama ben internetten buldum geri kalanları ). Performans çizim proğramları ve gündelik uygulamalar olarak gerçekten cok iyi Daha önce XP 32 bit kullanıyordum Performansımdaki artış gerçekten yüksek. Deneyimlerimi paylaşmaya devam ederim. Hoşçakalın
nekromania
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti prens29 » 04 Åžub 2010, 14:14

gerçekten süper . driverları kendi bulup yüklüyor .cd ye gerek . çok memnunum
prens29
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti leventakguner » 06 Åžub 2010, 13:59

hp dv 6575et ye 7ultimate 64 bit kurdum performans olarak çok memnunum,sadece verisoft acces maneger parmak izi okuma programını kuramadım,onun yerine dijital persona kurdum, 4gb ram takılı ve wista 32 bit kurulu iken sadece 3 gb'ı nı kullana biliyordu 7 64 bit'de ise sistemin tamamını kullana biliyor ve performans eskisine göre çok iyi...

leventakguner
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti leventakguner » 06 Åžub 2010, 14:47

aosaos yazdı:
saka yazdı:
aosaos yazdı:ASUS Security Manager kurulmuyo, kuruluyor gibi başlıyor fakat arada hata veriyor ve parmak izi okuyucuyu kullanamıyorum (onu driverı yüklü)

PArmak izi için başka bir program yüklemeyi denediniz mi?

Şu adreste iki farklı program var.
http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... .html#autc

Maalesef buradaki programlar da işe yaramadı; Windows 7 ile uyumlu ama parmak izi okuyucumu göremiyor...

ben hp pavillion dv6575et kullanıyorum aynı durum bendede oldu .sorunu format atarken formatın son aşamalarında güncellemelerle ilgili 3 seçenek çıkıyor o bölümde güncellemeleri alma olarak işaretleyip çözdüm .yani burada ilk formattan sonra elindeki parmak izi programını kur .daha sonra güncellemeleri al.güncelleme sırasında biometrik aygıtlar isimli bir program kuruyor bundan sonra senin kurmak istediğin herhangi bir parmak izi programını görmüyor(verisoftacces maneger.diğital persono. gibi) güncellemeden önce sen kendi pragramını kurarsan biometrik aygıtlar isimli program güncellemeyle gelmiyor..
leventakguner
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti herosbanu » 07 Åžub 2010, 13:41

Merhab ben Asus M50Vm laptobuna 64bit win 7 kurdum.Ancak driver işi oldukça sıkıntılı.Asus tecte m50vm için win764bit driver yok.Başka forumlarda bulduğum kadarıyla yükledim ama sıkıntı bitmedi.Daha sonra asus tecten vista 64bit driverlarını yükledim.Touch ped falan çalışmıyordu.Şimdi sorunsuz çalışıyor.Ancak 32 bit vista (Orjinali) yüklüyken asusun oldukça kullanışlı programları vardı.win 7 de uyumsuz çalışıyorlar.Smart loğonda parmak izi çalışmıyor.Ayrıca şifrelerin gizlediği fonksyenel bir programcık vardı oda çalışmıyor.Mecburiyetten 64 bit win 7 kurdum ancak orjinali çok daha kullanışlıydı. :roll:

herosbanu
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 07 Åžub 2010, 17:03

Asus forumunda m50vm konusuna yazarsanız kuramadığınız sürücülere bakmaya çalışırım. Burası yeri değil.
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti faho22 » 10 Åžub 2010, 10:25

çok memnunum ben ;
grafik özellikler ile performansın bu kadar uyumlu iç içe olması şaşırtıcı , mükemmele yakın ...

sadece driver konusunda tavsiyem , ekran kartı ve ses sürücüsünü mutlaka orijinal sitesinden yüklenmesidir , ekran oyunlarda , ses ise mikrofonda oluşabilcek sorunları çözüyor.
faho22
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti rogam » 13 Åžub 2010, 02:00

VISTA ÖSTÜNE KURDUM ANCAK DRIVERLARIN BIR KISMINI YUKLEYEMEDIR sony vaıo kullanıyorum .vısta da yüzlerce progamım var bunların cogunu wındows 7 ye kuramadım or:wireless .vısta daha hızlı kopyalıyor hatta medıa player ıle senkronizasyonu vista daha hızlı yapıyor vs
rogam
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: Sony

ÖncekiSonraki

Satış ilanları ve ikinci el