Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

Asus Notebooklarda bios ayarlarını değiştirmek.

Asus notebook & netbook destek, driver ve bilgi bölümü

Re: Asus Notebooklarda bios ayarlarını değiştirmek.

İleti Bultar » 02 Tem 2008, 17:41

Merhabalar

Asus f3sv kullanıcısıyım. Benim sorunum bios şifresiyle alakalı sistemimin biosuna şifre koyup koruma türünü system olarak ayarladım. İşin kötü yanı girdiğim şifreyle sistemim açılmıyor. Sorum ise şu : Biosu nasıl resetlerim ? Arka kapagın tamamını neredeyse soktum fakat pile benzer birşey malesef bulamadım. Eğer ters taraftaysa klavyeyi nasıl sokebilirim ? Yada pil yoksa ne yapacagız ? Nasıl resetliyecegiz bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Bultar
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti chaz » 04 Tem 2008, 15:57

ya arkadaşlar bende aynı model laptop var ama menü farklı... boot da seçenekler var ama üzerine gelip entera basınca diğer seçenekler çıkmıyo... bi türlü dvd/cd seçemedim ve başlatamadım cd den...yardımcı olursanız sevinirim...
chaz
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti chaz » 04 Tem 2008, 16:03

hallettim tÅŸkrler....
chaz
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti osmaaan » 18 Kas 2008, 20:29

Teşekkürler... [alkis]
osmaaan
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti krateia » 08 Mar 2009, 15:18

bios ayarlarını dediğiniz gibi yaptım cd yide sata disleri yaparak kurdum ve yeni cd yi yazdırdım denilen herşey, yaptım ama bilgisayarı yeniden başlattığımda cd den önyüklemeye geçmiyor dvd ye kaydeetiğimden olabilir mi acaba ? veya başka birşey mi? teşekkür ederim

krateia
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti spydr » 21 Arl 2009, 19:28

merhaba hp pavilion için bioas ayarlarına girmek ve cd/dvd den başlatmak için napabilirim asus taki görüntü ile farklı bi yapısı var vistayı kaldırıp xp kurmak istiyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkdaşlar..
spydr
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 21 Arl 2009, 20:23

bilgisayar açılırken esc ye basıp oradan dvdyi seçsenizde olur sanırım.

- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti QImehmet » 27 Nis 2010, 17:38

arkadaşlar bende asus k61ıc kullanıcısıyım window7 kullanıyorum ve xp ye geçmek istiyorum fakat yapamıyorum. bios da dvd yi seçiyorum f10 la çıkıyorum sonra mavi ekranda geliyo fakat 1 dk sonra falan hata veriyo 10 farklı xp cdsiyle denedim hepsinde aynı hatayı verdi. başka bişey daha yapmam gerekiyomuş yeni laptoplarda oluyomuş oda format atmanı engelliyomuş bunu bilen ve nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi. şimdiden teşekkür ediyorum.
QImehmet
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 27 Nis 2010, 21:17

K61 ile ilgili konuya bakınız. Xp cdsine sata sürücülerini eklemeniz gerekiyor.
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Önceki

Asus Notebook