Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

pil hasarını ölcmek

Acer notebook & netbook destek, driver ve bilgi bölümü

pil hasarını ölcmek

İleti eomay » 01 Mar 2008, 19:38

selamlar.
arkadaşlar 5520g kullanıcısıyım memnunum lakin kullanırken 1 hatam oldu gece yatarken şarjda unuttum pc yi 2-3 kez bide genelde hep fişe takılı kullanırdım şimdi şarj çabuk bitiyor hasarı hangi programla nasıl olcebilirim ?birde 6 cell ve 8 cell pil arasındaki fark nedir fiyatı hakkında bi bilginiz varsa aydınlatırsanız beni sevinirim. 8-)

Dn:vista hp kullanıyorum.
eomay
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: pil hasarını ölcmek

İleti saka » 01 Mar 2008, 21:10

gece şarjda bırakmanızın ne sakıncası olabilir ki? Ben yıllardır sürekli şarjda bırakıyorum. Bütün şirkette öyle kullanılıyor.
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

İleti eomay » 01 Mar 2008, 21:42

saka yazdı:gece şarjda bırakmanızın ne sakıncası olabilir ki? Ben yıllardır sürekli şarjda bırakıyorum. Bütün şirkette öyle kullanılıyor.

etrafımdaki kişilerden çok tepki aldım gece prize takılı unuttum deyince peki açıkken sürekli şarjda olması kötümü ve hasarı olcebilecek bi program var mı ilgilendiğin için teşekkuru borç bilirim saka kardeşim sürekli yardımıma sen koşuyorsun :)
eomay
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti saka » 01 Mar 2008, 22:17

Ben hiç prizden ya da şarjdan çıkarmıyorum ki :)
notebook-genel-f24/batarya-kullanimi-t119.html
notebook-genel-f24/notebooklarda-pil-kullanimi-hakkinda-genel-bilgiler-t733.html
Şu konuları okuyabilirsiniz.
- Facebook sayfamız açıldı. Buraya tıklayın.

- Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için buraya tıklayıp abone olun.

- Sorularınız için lütfen Özel mesaj göndermeyin. Önce arama yapınız, eğer aradığınızı bulamazsanız İlgili foruma detayları vererek yeni konu açınız.
Kullanıcı avatarı
saka
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Notebook markası: Asus

Acer Notebook

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: MSN [Bot] ve 10 misafir

| Kullanım SözleÅŸmesi | Gizlilik Beyanı | 2008 © Notebook.gen.tr | Tasarım : Yaman Web Tasarım Programlama
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Notebook.gen.tr Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Notebook.gen.tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler bilgi at notebook.gen.tr mail adresi ile iletişime geçildikten sonra en geç 1 (Bir) hafta içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızdan incelenerek, gereken işlemler yapılacaktır.

facebook grubumuza katılın
DiÄŸer Notebook Siteleri
Notebook Tamiri
Laptop Servisi
Laptop tamiri