Yeni inceleme, haber ve notebook modellerinden en hızlı haberdar olmak için mail adresinizi yazın.

Önemli Not : Gelen maili onaylamayı unutmayın.

ACER TEKNİK SERVİS SORUNSALI

Acer notebook & netbook destek, driver ve bilgi bölümü

Re: ACER TEKNİK SERVİS SORUNSALI

İleti darkallein » 12 Kas 2009, 00:32

Hangi bölgede oldu bu dediğin djcağrı.
darkallein
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti oonderk » 13 Kas 2009, 11:52

birde acer servis hizmet anlayışını degistirdi diyorlar, bu haberlere kandım ilk kez aldıgım acer icin
bir sorunum var sogudum resmen acerdan

servis destegi icin
mail atarsın cagrı merkezini arayın derler

cagrı merkezi zaten ayrı bir alem
hic boylesini gormemistim
görüntüden ibaret sanki

1-mesgul olur hic dusmez
2-telefon çalar çalar açan olmaz
3- olduda düştü musteri temsilcileri hep doludur

ne iÅŸtir yaa...
oonderk
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti ShAnk » 21 Kas 2009, 19:52

oonderk yazdı:birde acer servis hizmet anlayışını degistirdi diyorlar, bu haberlere kandım ilk kez aldıgım acer icin
bir sorunum var sogudum resmen acerdan

servis destegi icin
mail atarsın cagrı merkezini arayın derler

cagrı merkezi zaten ayrı bir alem
hic boylesini gormemistim
görüntüden ibaret sanki

1-mesgul olur hic dusmez
2-telefon çalar çalar açan olmaz
3- olduda düştü musteri temsilcileri hep doludur

ne iÅŸtir yaa...

xD Katılıyorum Arkadaşım 22 Gün Boyunca Bi Sabah Bi Akşam Aradım Ama Yılmadım Her Seferinde Düşürdüm Her Seferinde Kavga Ettim .d

Laptop'ın (5739G) Servisteki 22. İş Günü Halen Ekran Kartı Bekleniyor Üstelik Iş Yerinde Yazılım ve Programlama Amaçlı Kullandığım İçin Çok Acilen Lazım Acileyetimi Bildirdim Her Seferinde Bana Aciliyetinizi Zaten Bildirmişiniz Deniyor Ulan Bildirdikte Bişi Yaptınız Yok Gittiğim Yerde Lazım Oluyor. :) 30 İş Günü Dolsun Bakalım Halen Yapılmazsa Yenisini Talep Edicem Kabul Etmezlerse Tüketici Haklarına Gidicem 30 iş gününü geçtiği için o zaman ya kabul edilecek yada iade alacaklar :p
ShAnk
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti siyahsuskunluk » 25 Kas 2009, 12:20

Arkadaşlar, ben cihazımdan gayet memnunum; ancak şu aralar batarya ile ilgili sorunlarım var ve garantiye göndermek istiyorum; ancak açık söylemem gerekirse yazdıklarınız beni korkuttu. Şimdi benim şöyle bir sorunum var; ben makineyi temizleme amaçlı arka kapağını birçok defa açtım. Çok fazla ısınıyor ve kapanıyordu. Vidalarda zedelenme oldu, bundan dolayı bataryaya bakmamaları gibi bir durum olabilir mi?

Saygılar
siyahsuskunluk
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti teachersad » 08 Nis 2010, 14:59

mrblar.
22.01.2009 tarihinde, mavibilgisayardan acer aspire 5920g modelli laptop satın aldım.
geçen gün laptop çeşitli sorunlar nedeniyle servise göndermek istedim. acer müşteri hizmetlerini aradım laptop servise göndermek istiyorum dedim. karşıma çıkan görevli ürünün seri nosu istedi verdim. ürünün faturasının fakslanmasını veya maille gönderilmesini istedi. bende ürünün faturasını maille gönderdim. aradan 2 gün geçtikten sonra maille gelen cevapta ürünün seri nosu fatura üzerinde yazılı olmadığında ürünün tamir etmeyeceklerini bildirdiler. yine müşteri hizmetlerini aradım beni 15 dakikada tlf oyaladıktan sonra bu tamir etmeyeceklerini ve ayrıca bu şekilde başkalarınınca dolandırıldıklarını söylediler.

bana hem dolandırıcı mumalesi yapıldı hemde ürünüm garanti kapsamında olduğu halde tamir etmiyorlar.

sıfır garantili aldığım laptop adıma faturalı ve fatura da laptop modeli, işlemcisi,ram, hdd vb tüm bilgileri yazılı ve satın alma tarihi yazılı olduğu halde bu muamele yapılıyor.

nasıl bir anlayış bu. gerekeni yapılmazsa mahkeme gidecem.

sakın acer almayın benim durumuma düşersiniz

teachersad
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti followme » 29 Nis 2010, 16:49

Arkadaşlar oncelikle geçmiş olsun. Bu teknoloji aletleri biraz da şans işi. Bende yeni acer marka bir laptop aldım. Yazdıklarınızdan dolayı cok korktum acıkcası. Çok mağdur olan olmuş. Bazı yerlerde de eskisi gibi olmadığı ve yapılan değişimin işe yaradıgını söylemişler.Telefonda yazılım ve donanım destegi saglıyolarmıs. Kısa sürede sorununa çözum bulanlar da var. Sizce hiç mi bir değişiklik yok. Ben yeni acer aldıgım icin değişen bu hizmet anlayıslarının olumlu sonuca ulaşmaya basladıgını gormek istiyorumm..Bakalım belki bu eksikligi gidericeklerdir.
followme
Yeni Üye
Yeni Üye

Notebook markası: Acer

Önceki

Acer Notebook